Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Jestem totalnie szary w tym temacie a niechciałbym dokładać niepotrzebnie 150 zł netto do pakietu np 30 GB jeśli te 10 byłoby wystarczające #hosting #strona #informatyka #pytanie #kichochpyta
Do tego co opisałeś wystarczy pakiet SO3 NVMe za 73,80zł brutto rocznie.
W cenie pakietu jest rejestracja domeny.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Ale dokładniej to lepiej żeby wykonawca strony powiedział, jakie będzie dla niej zapotrzebowanie i czego wymaga. Wcześniej i tak nie ma za bardzo sensu zamawiać, jak strona jest jeszcze przygotowaniu (a tu jak rozumiem jeszcze nic się nie zaczęło).
@hostinghouse_pl: i to było u was fajne ze mozna bylo miec osobne konto hostingowe na malą strone za te 30 czy 40zl, i co sie stalo ze odeszliscie od tych małych kont i najmniejsze jest z powierzchnią 50GB wielokrotnie drożej?
@theqkash: 60 już było i nie wróci
@danoneek: jak dla mnie jest cały czas :-)
źródło: xx
Pobierz