Wpis z mikrobloga

@randomname1: całkiem spoko słodka zamszowa skórka, czy to klimat gany? no nie wiem
dla mnie to bardziej typ zapachu a'la safran colognise gdzie lekka skóra przykraszona jest owocami
gany jest mineralne i tego tutaj nie znajduję za bardzo
trochę podobny do Gold Oddity, ale tutaj wydaje mi sie z pierwszych testów że jest ździebko więcej słodyczy, ale nie takiej mdłej tylko owocowej
myślałem że zawiodę się po wąchaniu w zarze,
  • Odpowiedz
  • 0
@loopie96: Właśnie mam na oku leather fever, vetiverich i ocean electric, ale nie dane mi bylo jeszcze żadnego z nich poznać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te dwa pierwsze na pewno są w wersji 20ml za 30zł. A jak parametr oceniasz? Jest w miarę OK jak na zarę?
  • Odpowiedz
@randomname1: Bierz dwudziestki w ciemno i dobierz jeszcze, jako ciekawostke, flower please, na moją odpowiedzialność ;) Vetivericha ostatnio globalnie nosiłem i przy tych temperaturach zapach pojawiał się przez dobrych kilka godzin. Dodatkowo zaoszczędzisz parę stów względem CDG Zero ;) . Natomiast Ocean Electric ma przynajmniej u mnie zajebistą trwałość i niezłą projekcję - ostry i ciekawy zapach, nie kolejny słodziak (takie też lubię :) ). Taki zapach prawdziwego faceta, ale
  • Odpowiedz