@veracholera ja piwniczak, który że sportem ma zero wspólnego, i mam tłusty brzuch, pewnego razu postanowiłem że przejadę sobie do miasta oddalonego o 40km i z powrotem. Po przerwie 15 minutowej w mieście docelowym i wyruszeniu w drogę powrotną co prawda myślałem, że nie dam rady, bo takie skurcze mnie zaczęły łapać w udach, ale przeszedłem kilka kilometrów i zacząłem jechac dalej. Dalem radę zrobić te 80km. Dodam, że to była
@veracholera: Powodzenia, nie jest to aż takie trudne jak się wydaje, a granica psychologiczna dość mocna, podbuduje Cię to na duchu i otworzy nowe myślowe horyzonty o kolejnych dystansach. :)
@veracholera: prędzej Ci rower ktoś ukradnie z dobytkiem niż stanie się coś, żebyś tyle potrzebował. Przecież traski jednodniowe to luz. Propsuję gotowanie ale jak miałbym wozić cały dzień żarcia na rowerze plus sprzęty może nawet kuchenkę to ( ͡°͜ʖ͡°) przyznaj się browary jedziesz pić bo na trasie to raczej będziesz jeździł a nie gotował. No chyba, że te 100 km na 15 godzin zaplanowane
#rower #szosa #gravel
źródło: PXL_20240618_181429249
PobierzNie wystarczy telefon lub karta bankowa?
@Idaho59: a wiesz co się stanie po dordze?
setka po wykreceniu PR z 20 minut, wlasciwie to nie mialem w planach jej jechac, ale po 80km stwierdziłem ze pojezdze se w sumie jeszcze
#rowerowyrownik #szosa #rower
Skrypt | Statystyki
Nie no, na 100 wystarczy banan, batonik, słuchawki i 2l wody
@tomek_27: ja bym go nie wyzywał za takie "hehe żarty".