Wpis z mikrobloga

• 3
@pogromcaidiotow: chłopie ja w 2011 słuchałem jego audycji Radio Żelaza xD niestety prawie cały stary content poszedł w p---u jak mu jutub usuwał konta. Ogólnie jego poglądy w obecnym stadium są mocno schizofreniczne, z jednej strony ubóstwia obiektywizm i indywidualizm, z drugiej spermi do żydów, których przepełnia mistycyzm i nepotyzm
  • Odpowiedz
wciskać nam kity jacy to żydzi są źli

@HowardRoark: Przypominam, że ortodoksyjni żymianie popierają palestynę i w dodatku mają mocno antycywilizacyjne poglądy, więc nie jest tak, że są okcydentalni w całości. Powiem więcej: już chiny są bardziej okcydentalne niż ortodoksi
  • Odpowiedz
libertarianizm sam przez swoją błędność z definicji wypisał się z zabawy

@HowardRoark: Czemu wolność gospodarcza, ustrojowa i światopoglądowa miała by być błędna? Wolność gospodarcza bez osobistej to już fikołki konfederacji a na to należy mówiąc twoim językiem, pluć i orać
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: jeśli piszesz "żymianie" to od razu dajesz świadectwo swojego s----------a.
Poza tym bredzisz od rzeczy jeśli chodzi o ortodoksów popierających Palestynę. Widać, że nie masz pojęcia nt. judaizmu i jego podziałów. Jak to jest, że w obecnym rządzie Netanjahu jest w koalicji ze skrajnymi ortodoksami - którzy Palestyny nie popierają, wręcz przeciwnie? No właśnie. C---a wiesz a się mądrzysz, jak typowa prawacka parówa
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: libertarianizm to nie jest wolność gospodarcza, ustrojowa i światopoglądowa (jak liberalizm). Libertarianizm to odklejona od rzeczywistości poroniona ideologia antypaństwowa, stworzona przez schizofrenika Murraya Rothbarda bo go bili w szkole
  • Odpowiedz
@HowardRoark: BTW ortodoksi mają mniej wspólnego z okcydentem niż chińczyk robiący z Pekinie w korporacji. Właśnie dlatego napsiałem w poście, że w radiu żelaza miałeś najlepsze poglądy, teraz to jakiś prawacko propaństsowy bełkot, lepiej przestań nagrywać i rób covery fagaty czy oliwki brazil śpiewając o wolnym rynku XD
  • Odpowiedz
@Sargath666: zmienia poglądy co pół roku co jest mocno rakowe. Po 2014 zaczął zaliczać zjazd ideowy. Gdyby wziąć wehikuł czasu i teleportować kelthuza sprzed 10 lat to na widok siebie z przyszłości chyba by sam zamknął interes swoich felietonów
  • Odpowiedz
@Sargath666: w 2003 nie miałem pojęcia o niczym, studiowałem ekonomię i wmawiano mi jaki to Keynes geniuszem był a Izrael nie powinien budować muru na granicy z Palestyną. Od 2004 jestem libertarianinem, choć oczywiście krytykuję tę śmieszną ideologię a raczej jej rakowe aspekty. Tak też ośmieszasz się, próbując cwaniaczyć jaki to znawca z ciebie, a w rzeczywistości obsrany internetowy mol i pacześniak.
  • Odpowiedz