Aktywne Wpisy

Ytarka +139
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +234
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.

źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
#napierala #kelthuz
@HowardRoark: Przypominam, że ortodoksyjni żymianie popierają palestynę i w dodatku mają mocno antycywilizacyjne poglądy, więc nie jest tak, że są okcydentalni w całości. Powiem więcej: już chiny są bardziej okcydentalne niż ortodoksi
@HowardRoark: Czemu wolność gospodarcza, ustrojowa i światopoglądowa miała by być błędna? Wolność gospodarcza bez osobistej to już fikołki konfederacji a na to należy mówiąc twoim językiem, pluć i orać
Poza tym bredzisz od rzeczy jeśli chodzi o ortodoksów popierających Palestynę. Widać, że nie masz pojęcia nt. judaizmu i jego podziałów. Jak to jest, że w obecnym rządzie Netanjahu jest w koalicji ze skrajnymi ortodoksami - którzy Palestyny nie popierają, wręcz przeciwnie? No właśnie. C---a wiesz a się mądrzysz, jak typowa prawacka parówa