Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@asiaczk sorry ani ja, ani moj starszy brat, ani moi rodzice nie pamietaja tego zeby chlopak sobie malowal paznokcie albo zeby kobieta chodzila w meskich ciuchach
  • Odpowiedz
@kodecss: Ale ja nie powiedziałam przecież, że moda jest taka sama jak kiedyś tylko, że jest inna. To im ma się podobać, a nie nam. Oczywiście, że niektóre dziewczyny chodziły w męskich ciuchach (ale to już nie chodzi o to) U mnie w klasie dziewczyny nosiły buty na koturnach, miały doczepy, kolczyki w pępkach i ogólnie wiejskie klimaty. Dużo ludzi miało o to ból du*y - tak było jest i
  • Odpowiedz
@kodecss: Przecież młodzież się ubiera dzisiaj bardzo podobnie do skejtów którzy za moich czasów byli jedną z najliczniejszych subkultur w szkole. Za 3 lata znowu dziewczyny będą miały stylówę britney spirs czy inne j.lo w biodrówkach. Moda zatacza koła i taka jest prawda a, że ty się akurat wstrzeliłeś w inne okresy to nie ma nic do rzeczy. Nigdy by cię nie zabił za ciuchy bo byś zwyczajnie ubierał się
  • Odpowiedz
Moda to jest #!$%@? zjawisko

@kodecss: Jeśli chodzi o szeroko pojętą modę ogólnie. Przede wszystkim trzeba zrozumieć, że moda to błędne koło którego nikt z nas absolutnie nie jest w stanie dogonić ponieważ kiedy ktoś kupuje dwie rzeczy na sklepowe półki już trafia pięć następnych.
  • Odpowiedz
Kiedy zaczynasz brzmieć jak stary dziadek xDD

@asiaczk: To jest zawsze dokładnie tak samo bardzo zabawne. Nie on @kodecss absolutnie nie zaczyna brzmieć jak stary dziadek, po prostu zauważył pewne zmiany które zaszły których niektórzy często wydają się nie zauważać oraz przede wszystkim zmiany które są dość duże i wiele z nich nie wypada na plus. No, ale wiadomo jak napiszesz coś na niekorzyść obecnej generacji to jesteś starym
  • Odpowiedz
Nie ogarne tego nigdy, jak ja bym sie 15 lat temu ubral do szkoly jak dzisiaj mlodziez w adekwatnym mi wieku, to by mnie w szkole zabili.

@kodecss: Jeśli chodzi o obecną modę to najciekawsza w kontekście takowej jest tak naprawdę chyba pewna przemiana społeczna. Osoby które 15 lat temu były nastolatkami dziś są koło 30-stki, osoby które 6-8 lat temu miały naście lat dziś mają są w wieku około
  • Odpowiedz