Aktywne Wpisy
MarcelFerry +574
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Tommy__ +845
Szymon Chadownia kontratakuje
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
@wariat-z-choroszczy: nie, ale bardziej mi chodzi o to, czy jest np. po zawodówce itd.
to wiem, ale nie jest to raczej wspomniane skalanie się pracą
Oraz wiele innych rzeczy też mówił xD
A jeśli zaliczyłeś na tyle procent, lub nawet poniżej 50% to też zmarnowałeś czas, mogłeś iść do zawodówki i kosić hajs zamiast udawać inteligenta.
Odpowiadam na przyszłe pytanie - nie, ja mam wykształcenie wyższe, ale jedynie magistra
Podobno wyzsze. Studia na akademii. L. Kozminskiego na kierunkach socjologia i psychogia albo jakos tak
Za daleko do szkoły,a z resztą dzieci go wyzywały od frajerów to szedł na p--o
@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: to jak Psikutas bez "s"
Tak jest dzisiaj. W czasach gdy Gapa zdawał minimum do zaliczenia to było 60%. Wiem co mówię ¯\(ツ)/¯
@niedorzecznybubr:
@Nightshift_: