Wiecie mirki, że to już rok odkąd nasza piękna rodaczka Anastazja Rubińska postanowiła przeżyć romantyczną przygodę i pojechać na motorku z pięknym bengalskim chłopcem w siną dal? 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Jak ten czas szybko leci! Ps: Na zdjęciu z jakimś randomowym patriarchalnym polakiem-zakolakiem
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: czytałem dokładnie o tym morderstwie i dokonał go bogaty bengalski imigrant z papierami z innymi smoluchami więc na typowego samego smolucha nie poleciała. Na nagraniu gdzie była pół przytomna ewidentnie była zdezorientowana. Pewnie bengal otruł ją prochami a gdy tak stawiała opór przed tymi niebogatymi ciapakami to doszło do złoczynu. Szkoda dziewczyny. Może nie za bardzo moralna bo puszczała się mając chłopaka z jakimś ustawionym Bengalcem. Na śmierć nie
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: a jeszcze czytałem, że jej ojciec miał pretensje do jej chłopaka, że jej nie upilnował xD takie silne i niezależne, a jak dojdzie co do czego to pretensje, że się nie traktowało jak małego dziecka
@c43amg: nic nie sugeruje zwierzęta z IQ poniżej wymaganego by wstąpić do wojska robią wszystko na bodźce. Jeśli im wświetlisz amok i problemy to pozbędą się go w najbardziej prymitywny sposób. Darcie japy i opór w sytuacji bez wyjścia tylko przysporzy ci więcej cierpienia
: a jeszcze czytałem, że jej ojciec miał pretensje do jej chłopaka, że jej nie upilnował xD takie silne i niezależne, a jak dojdzie co do czego to pretensje, że się nie traktowało jak małego dzieck
@pwone: a chłop w tym czasie w był w Polsce w robocie xD Typowy los chłopa w tym kraju, laska jedzie cię walić po rogach i przeżywać przygodę a jak coś pójdzie nie tak
Ps: Na zdjęciu z jakimś randomowym patriarchalnym polakiem-zakolakiem
#anastazjazgrecji #p0lka #uchodzcy #imigranci
Bo na tej focie o wiele ładniejsza. xD
-Wino, opaleni mężczyźni i imprezowanie do końca życia?
-DO KOŃCA ŻYCIA MORDOOOOO XDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@JBAIDONALDA: przynajmniej żyła nią do końca życia, a ty zazdrosny
@pwone: a chłop w tym czasie w był w Polsce w robocie xD
Typowy los chłopa w tym kraju, laska jedzie cię walić po rogach i przeżywać przygodę a jak coś pójdzie nie tak