Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +315
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
To były ciężkie 3 lata. Nie będę kłamał. Akcje Tesli w między czasie straciły 75% swojej wartości i z rekordowych $414 spadły nawet do $101 około 2 lata temu.
Dzisiaj Tesla notuje swoje nowe All Time High.
Pamiętajcie by inwestować tylko te pieniądze, które w 100% jesteście gotowi stracić. Inaczej człowiek nie myśli racjonalnie.
Gdybym
Dzisiaj Tesla notuje swoje nowe All Time High.
Pamiętajcie by inwestować tylko te pieniądze, które w 100% jesteście gotowi stracić. Inaczej człowiek nie myśli racjonalnie.
Gdybym
Związałem się z dziewczyną o 5 lat młodszą, jest to dość świeża sprawa bo spotykamy się od około 3 miesięcy. Ja na początku naszego spotykania się powiedziałem że nie chcę mieć dzieci. Mam 32 lata, jestem bezpłodny. Ona ma 27 lat i powiedziała że sama nie jest przekonana, może kiedyś by chciała po 30stce albo jeszcze później, ale na razie nie wie.
Bardzo mi jest z nią dobrze i chciałbym ją widzieć jako kobietę na długi związek, najlepiej na całe życie, ale boje się że wizja posiadania dzieci jej się zmieni i za parę lat mi powie że chciałaby mieć dzieci i to będzie koniec naszego związku. Przeżyłem już raz taką sytuację.
Jak byście poradzili sobie z tą sytuacją? Z jednej strony jest mi z nią super i naprawdę się w niej zakochałem, ale boje się że jeśli mocno się zaangażuję w ten związek i jeśli to się rozpadnie przez chęć posiadania dzieci to mnie to strasznie zaboli.
Mam już kilka długich związków na koncie, mam już tego dość, chciałbym mieć jedną kobietę na stałę najlepiej do końca życia...
#pytanie #zwiazki #childfree #wazektomia #rozowepaski #dzieci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pytanie jak zareaguje jak się okaże że nie może przez ciebie - niby się pogodzi, ale będzie miała żal, pomaluje włosy na niebiesko i będzie wojującą feministką (lub inne choroby psychiczne) czy po prostu znajdzie działającego bolca.
Jak nie chcesz to zrób wazektomie albo z nią zacznij temat, że chcesz taki zabieg i zobaczysz na czym stoisz.
@LubieSzaszylkiZLublina: A jeżeli się nie włącza, to jakie choroby psychiczne mogą być powodem?
Ona może po pewnym czasie zechcieć i oczekiwać, że uda jej się Ciebie przekonać ;-)
Powinieneś jej od razu powiedzieć. Tak będzie uczciwie.
A gadka, że "nie jest pewna" na 99% oznacza, że kiedyś zachce.Weź to pod uwagę.
Zauważ, że jak ktoś pisze, że nie chce dzieci to dzieciaci piszą "no i kogo to obchodzi?", "rób co chcesz, nie musisz nikomu mówić", a potem jednak ich obchodzi na tyle, że będą ich obrażać od chorych psychicznie.
@mirko_anonim: co jak co, ale ona nie powiedziała jednocznaczniem że nie chce dzieci. Z tego co napisałeś to raczej chce, ale jeszcze