Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@MickM serio ? A jakbym chciał sobie postawić to na półce bo akurat zamarzyło mi się kolekcjonowanie tego typu urządzeń to polecilbys coś na start ?
  • Odpowiedz
Witam wykopków, słaby mam zasieg na działaczce na wsi, potrzebuje jakiegoś wzmacniacza czy coś takiego, możecie coś polecić co będzie działało i nie drogiego, żeby internecik śmigał z telefonu ?

@swza:

tylko zewnetrzna antena i router ktory ja obsluzy. Repeatery moga zaklocac sygnal sasiadom, a uwierz, zarowno operator jak i UKE jezdza z pomiarami jak ktos im zglosi :))
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MickM na jakiej zasadzie to działa ? Mi chodzi głównie o internet z telefonu, nie mam tam komputera ani nic takiego, biorę taka antenę, podłączam ja do routera który mam w domku i to po domu mi rozprowadza sygnał dla telefonów ?
  • Odpowiedz
  • 1
@swza kupujesz dodatkowa karte sim z netem i router lte z zewnetrzna antena. Na działce masz w tel internet po wifi z routera. Możesz nawet dzwonić przez wifi calling
  • Odpowiedz
@JestemKaspi ja zgłaszałem to operator stwierdził że nie planują żadnej rozbudowy ani zmian w najbliższym czasie, nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz
  • Odpowiedz