Pomocy! Chce kupic jakies fajne, solidne okulary przeciwsloneczne. Na co zwrocic uwage? W internecie jest sporo artow na ten temat, ale wiekszosc to SEO spam.
W galeriach kroluja RayBany, Dojce&Gabana i inne Bossy - takich nie chce. Jak podejsc do tematu wyboru oprawek i szkieł?
@Qlakatmandu: zamówilem. Jak przyjdą niefajne to masz w czambuł xD. Inna sprawa, że u mnie kupowanie przez internet okularów przeciwsłonecznych nigdy nie wychodzi dobrze ;/
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Ja z jednej pary, ktorą kupiłem 10 lat temu korzystam nadal i dalej wglądają dobrze:) Kupiłbym takie same ale są już niedostępne
@Qlakatmandu: nie no rozumiem. Zwykłe polaroidy to ja do auta mam 3 pary i też świetne jak za 100 zł. Sęk w tym, że dla mnie praktycznie każde okulary przeciwsłoneczne są zwyczajnie za duże a poleganie na rozmiarach z neta to też troche lipa bo co z tego ze rozmiar wymierzony jak fasony są różnie i różnie to wygląda na ryju. Najlepiej przymierzyć osobiście ale w optykach przeciwsłoneczne po 300
W galeriach kroluja RayBany, Dojce&Gabana i inne Bossy - takich nie chce. Jak podejsc do tematu wyboru oprawek i szkieł?
#odziez #okulary #modameska #moda #ubrania