Wpis z mikrobloga

PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 15 - tag do obserwowania lub czarnolistowania #przeszczepzwykopem - zapraszam do zapoznania się z poprzednimi wpisami na tagu, sa tam updaty mojego własnego przeszczepu, który miałem 7 miesięcy temu. Sam pracuję w firmie, która zajmuje się medycyna estetyczna, w tym organizacja wyjazdów na przeszczep włosów.

Dla nowych osób - sam zrobiłem sobie przeszczep na początku listopada, pracuję w firmie, która zajmuje się medycyną estetyczną w Turcji. Zabraliśmy na przeszczep do Stambułu już grubo ponad 30 Wykopków.

Update mojego własnego przeszczepu włosów - dzień 227.

Pozdrowienia ze Stambułu, przyjechaliśmy z nastepna ekipa Wykopków w piatek, za chwilę jedziemy do Kliniki na zdjecie opatrunku, dalej na lotnisko i do Polski. Dzięki Panowie za fajny wyjazd.

Wrzucam swoje zdjęcie w dziennym świetle z dzisiaj, na ten moment jest to szacunkowo 70% całościowego efektu, oznacza to, że 30% włosów jeszcze nie wyrosło i stanie się to w najbliższym czasie. Jestem bardzo zadowolony, brałbym to w ciemno jako efekt końcowy.

W komentarzu to, co miałem na głowie przed wyjazdem.

Za tydzień następny wykopowy wyjazd, kolejne zaplanowane na wakacje i wrzesień.

21-23 czerwca kolejny Wykopowy wyjazd, następny realny termin to 12-14 lipca. Jak chcesz się załapać z nami, ładuj na priv. Dla Wykopków promka, 2300-2700 euro plus bilety (700-2300zł) za wszystko.

Jeśli chcesz omówić swoja sprawę, zapraszam na priv, odpowiem na wszystkie pytania i posłużę doświadczeniem :-) nikt nie zrozumie faceta z łysieniem tak dobrze, jak inny facet, który sam przez to przechodził. Konsultacja to zawsze spoko sprawa, nawet jak nie zdecydujesz się jeszcze na przeszczep. Dowiesz się na czym stoisz i czy kwalifikujesz się do zabiegu z nami lub gdziekolwiek indziej.

Daty najbliższych zaplanowanych wyjazdów poniżej.

21.06-23.06.2024r.,

28.06-30.06.2024r.

12.07-14.07.2024r.

26.07-28.07.2024r.

09.08-11.08.2024r.

23.08-25.08.2024r.

06.09-08.09.2024r.

13.09-15.09.2024r.

21.09-23.09.2024r.

27.09-29.09.2024r.

#przeszczepwlosow #przeszczep #lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #looksmaxing #turcja #podrozujzwykopem #wlosy
Mrukszachowy - PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 15 - tag do obserwowania lub c...

źródło: IMG_5189

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mrukszachowy:

Panie Kierowniku, miałbym kilka ogólnych pytań, jeśli łaska:
1. czyli ile łącznie wychodzi za całą akcje włączając WSZYSTKO (np. łącznie z wyżywieniem) ? dej pan jakąś średnią/medianę
2. jakie są najczęściej powody, że chłop się nie kwalifikuje/nie wychodzi/nie warto?
3. czemu
  • Odpowiedz
  • 2
@dodany:

1) Jeśli chodzi o wykopową promkę max to 2300- 2700 euro plus bilety lotnicze (1000-2300pln) plus może 200pln na jakieś własne wydatki typu pamiątki itd.

2) Albo giga rozległe łysienie ze strefą dawczą, która nie kwalifikuje do zabiegu albo szereg innych chorób współistniejących, np. 200kg nadwagi i zaawansowana cukrzyca. Ogólnie 95% osób przechodzi kwalifikację bez zadnego
  • Odpowiedz
  • 0
@puszolxoxo: zabieg wykonywany na znieczuleniu miejscowym, nic nie boli, jedynie podawanie znieczulenia jest nieprzyjemne, trwa to z 5min. Caly zabieg trwa 3-8h w zaleznosci od metody (FUE lub DHI) i ilosci pracy. Powikłań nie ma jeśli trzymasz się zaleceń, które nie sa skomplikowane. Czasem najwyzej ktos ma zapalenie mieszka włosowego, które przechodzi samo po kilku dniach. Żadnych poważniejszych powikłań z reka na sercu nigdy nie widziałem. To naprawde bardzo prosty
  • Odpowiedz