Aktywne Wpisy
mickpl +387
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Komentarz usunięty przez moderatora
mam odznake alimeciarz rozwodnik
moge byc przerywerm z odyzsku ? czy nie ma opcji ?
@AMBIWALENTNYPSIUR: wiem, takie true nigdy nie będe, ale alimeicarrz, czasami wam zadrsze, że macie czytą kartę, ja już nigdy nie bede miał
@AMBIWALENTNYPSIUR: straszna perspektywa, boli mnie to strasznie, maiełem życie o którym cześć tu marzy, ale własnie płace od tego odsetki, nie spłacając kapitału
to nie tak, że, totalnie nie wiem o czym mówicie, samotność gra u mnie teraz pierwsze skrzypce, ja po prostu byłem po tej drugiej stornie jaki czas
chciałem napisać "sam nie wiem co gorsze"
ale nie wiem, ja nie przeszedłem przez to co Wy, Wy nie prześliscie przez to