Oglądam mecz na niemieckiej stacji i mam bekę w sumie jak ważnym aspektem odbioru jest komentator
Tutaj komentator sobie chiluje b---ę jak się coś dzieje to mówi jak podają sobie w środku to siedzi cicho i ogląda Zdarza się że przez minute nie padnie ani jedno słowo jak są nudy w środku pola
A w pl borek wymienia 6 epitet czasu przyszłego niedokonanego wysmienitego dokładnego
@Acapulco420: tam jest taka kultura komentowania. Kiedyś tak komentował jeden słynny komentator, nie pamiętam jak się nazywa, a od jakiegoś czasu większość komentatorów w De stara się być niezbyt wylewna.
tam jest taka kultura komentowania. Kiedyś tak komentował jeden słynny komentator, nie pamiętam jak się nazywa, a od jakiegoś czasu większość komentatorów w De stara się być niezbyt wylewn
@esdain: no ale kto tworzy kulturę komentowania jak komentatorzy? problem jest w tym że tym starym pajacom się coś odkleiło i myślą że są jakimś k---a ekspertami, a te cioty nie znają podstawowych przepisów gry która komentują od 20 czy 40
@Acapulco420: W miarę możliwości polecam się na mistrzostwa przełączyć z kablówki na naziemną. Na TVP jest opcja wyboru ścieżki dźwiękowej, angielski komentator, sam stadion.
@Acapulco420 jak są nudy w środku pola to komentatorzy wymieniają nazwiska osób które podają piłkę między sobą np. "Kroos, gundogan, kroos, gundogan, kroos, gundogan" Borek to robi nagminnie a to jest zbędne i nic nie wnosi. Tak widzimy ze kroos znowu podał piłkę do gundogana, mamy oczy
@Acapulco420: Wczoraj Borek nazwał jednego gola "armatą" rzekomo odnosząc się do "legendarnego" komentarza jakiegoś innego komentatora w przeszłości. Rozumiecie? Jakiś typ, komentator w dawnej przeszłości nazwał gola "armatą" (ależ to odkrywcze i kreatywne), a Borek robi z tego legendę, bo jakiś typ nazwał tak gola. Naprawdę jak to słuchałem to miałem takie, co on p------i xD
@Acapulco420: oczekujesz debaty nad gustem? W jednym kraju będziesz miał komentatora z dużym temperamentem, u nas będziesz miał Borka, a w innym będziesz miał nudny komentarz pokroju niemieckiego.
Oglądam mecz na niemieckiej stacji i mam bekę w sumie jak ważnym aspektem odbioru jest komentator
Tutaj komentator sobie chiluje b---ę jak się coś dzieje to mówi jak podają sobie w środku to siedzi cicho i ogląda
Zdarza się że przez minute nie padnie ani jedno słowo jak są nudy w środku pola
A w pl borek wymienia 6 epitet czasu przyszłego niedokonanego wysmienitego dokładnego
Jak posłuchasz jakiegoś angielskiego komentarza to też jest normalnie czasem cisza. U nas cisza się praktycznie nie zdarza.
@esdain: no ale kto tworzy kulturę komentowania jak komentatorzy? problem jest w tym że tym starym pajacom się coś odkleiło i myślą że są jakimś k---a ekspertami, a te cioty nie znają podstawowych przepisów gry która komentują od 20 czy 40