Aktywne Wpisy

IntruderXXL +149
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

Elec +50
Korzystam tylko z polskich aukcji jak coś
#onebid #antyki #starocie #numizmatyka #zabytki #antykwariat #aukcje #filatelistyka #kolekcja #kolekcjonerstwo #banknoty #falerystyka #hobby #pytanie #pytaniedoeksperta
Tagi dla zasięgu bo może ktoś z obserwujących akurat korzysta z onebida
przy czym pracuję w muzeum,
Ciotkę można podstawić na sali, ale jako internet licytować może każdy i nikt nigdy tego nie zweryfikuje. Po prostu nie wiem czy jak dam limit na onbidzie to zostaje on tylko "w systemie" czy dom aukcyjny to widzi u siebie w jakimś panelu panelu.
Może jestem po prostu
czy dom widzi limity w onebidzie - nie wiem, ale obstawiałabym, że tak. może dawaj niższe limity :P a kupujesz w jednym domu czy różnych? bo to też może mieć znaczenie?
Bo jak się domyślasz, skoro dużo udaje mi się kupić to limity daje z zapasem. I potem jak na złość ktoś podbija pod sam limit ale go nie przekracza. Często nawet było, że dałem okrągłą sumę, a ktoś podbijał poniżej niej. Na allegro to więkoszość osób jak licytuje
reasumując - ja mam takie same obawy, ale nigdy nie dostrzegłam kombinatorstwa.
Czy może się dziać coś takiego jak opisujesz- tak może, zarówno na poziomie firmy, jak nieuczciwego pracownika, który za wynagrodzeniem zdradzi komitentowi limity żeby mógł sobie podbijać cenę. Nie widzę
źródło: obraz
Pobierz