Wpis z mikrobloga

1. Macie swoją firmę
2. Pracownicy odchodzą do konkurencji bez wypowiedzenia umowy
3. Pracownicy chcę wrócić
4. Przyjmuj ich po uprzedniej rozmowie
5. Ego Makuły nie pozwala na rozmowe
6. Ego Makuły #!$%@? szajs
7. BAN I POMAKULE XD

#wonziu
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiDi: a nie wiem cytuję tego kto wrzucił tę wstawkę:

Tylko Wonziu twierdzi, że Emil "p------i głupoty" i ogólnie przyjaźń już chyba między nimi zakończona bo teraz obwinia go prawie na równi z deszczem.
  • Odpowiedz
@nowiutki: hmm tylko mi się wydaje, że to dotyczyło jeszcze wcześniejszych wypowiedzi Emila, który mówił wprost do Makuły, że nic nie może zrobić, a filmik wyżej jest świeżynką
  • Odpowiedz
@bgb1 Emil mowil ze ban byl za grozenie smiercia i mowienie ze kogos #!$%@?. Dodatkowo Emil powiedzial ze mial wglad tylko w bany partnerow a Wonziu nim nie byl o jego banie decydowal ktos inny a Emil tylko tlumaczyl im zgloszenia na angielski.
Maciej mowi tez ze Emil odsunal przywrocenie statusu partnera. A Emil ze Wonziu mial porozmawiac z Deszczem o tym tak jak KAZDY kto odszedl na FB i by
  • Odpowiedz
@AlaskanskieRodeo: Ej, ale co to za gówniany serwis w którym trzeba pisać do jakiś randomów, którzy nie są wymienieni oficjalnie na stronie i płaszczyć się w jakiejś "rozmowie" żeby załatwić sprawę. Przecież to nosi znamiona kumoterstwa. Rozumiem, że takie zachowanie ma jakiś sens w lokalnych grupach typu koło gospodyń wiejskich, ale nie w globalnym giga korpo.
  • Odpowiedz
@Utylizacja piszesz ze twitch to globalny giga korpo a wczesniej ze pracownik tego korpo nie jest wymieniony na stronie. Podasz przyklad innego giga korpo ktory ma na stronie liste wszystkich pracownikow? Bo piszesz tak jakby to bylo cos oczywistego.
Jezeli chcesz wspolpracowac i miec umowe z dana firma to tak, musisz odezwac sie do jakiegos wyznaczonego pracownika aby to zalatwic. Co jest dla Ciebie dziwnego w rozmowie z pracownikiem firmy z
  • Odpowiedz
@AlaskanskieRodeo: No, jak masz problem techniczny i chcesz go rozwiązać np. w firmie telekomunikacyjnej to: szukasz gdzieś na jakiś forach fanowskich jak się nazywa jakiś konkretny pracownik pomocy technicznej i dzwonisz do niego na prywatny numer? Czy po prostu dzwonisz na telefon firmy, tam odbiera dowolny pracownik i składasz reklamację?
To, że załatwiasz coś z pracownikiem to truizm i zwód z twojej strony. Oczywiście, że z pracownikiem, a nie np.
  • Odpowiedz
@Utylizacja ale to nie mial byc prywatny kontakt. Wonziu wiedzial z kim ma sie skontaktowac a nie musial szukac jakiegos pracownika nie wiadomo jakiego. Nie wiem jak to wygladalo dokladnie ale Emil powiedzial ze kazdy wiedzial ze ma sie skontaktowac z deszczem i wszyscy inni po za jedna osoba ktora jest nasz Maciej to zrobily. Czyli kazdy inny wiedzial a Wonziu nie?
  • Odpowiedz
@Utylizacja: jest jeden problem: dla polskiego odzialu twitcha pracowalo tyle osob, ze moglbys ich policzyc na palcach obu rąk w najlepszym momencie i nie wiem czy przesadzam. od zawsze bylo wiadomo czym deszczu sie zajmuje i za co jest odpowiedzialny. nawet jezeli bys chcial cos zalatwic z twitchem bedac polakiem, to ta sprawa i tak by przeszla przez rece deszcza. i pewnie on sam by sie osobicie kontaktowal z taka
  • Odpowiedz