Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +10
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@AlaskanskieRodeo: z tego co kojarzę to wonziu nie miał umowy z twitchem
Emil mowil, ze jak nie masz partnera to trzeci ban jest pernamentny i taki dostal Wonziu.
Maciej jest jak ta laska z avonu najpierw wyzywa innych a pozniej pyta czy mu go nie zdejma.
@AlaskanskieRodeo: no i właśnie o to się rozchodzi, że to jest absurdalne. Mając pozycję monopolisty na rynku, można dzięki takiemu zapisowi łatwo uwalić każdego kogo się nie lubi.
Wyobraź sobie, że za 3 przewinienia w pracy wylatujesz z branży. Fajnie?
@AlaskanskieRodeo: no i teraz wyobraź sobie, że Twoja praca jest ograniczona właściwie do tej jednej firmy, która zajęła 90% rynku.
Łatwo tak na kogoś gadać, gdy samemu nie jest się w takiej sytuacji. Wonziu ma swoje za uszami, nie będę go bronił, ale standardy twitcha to skandal.
@AlaskanskieRodeo: Napisać wypracowanie jak bardzo przepraszasz i czekać aż Deszczu łaskawie odpiszę tak plebsie szoruj buty? xD To był absolutnie debilny mechanizm, że chcąc wrócić na Twitcha musisz robić jakieś cyrki i odbywać "rozmowy" z jakimś typem który będzie decydować kciuk w górę czy kciuk w dół od własnego widzimisię i to czy kogoś lubi czy nie, o czym niby te
Nie istnieje na swiecie zadna firma u ktorej mozesz lamac umowy, pluc na nich, lamac regulamin a pozniej bedac dla niej nikim wymagac aby robila to co ty chcesz bo jestes kims, jestes Maciejem Makula. Maciej mysli ze powazne
To jest jakiś absurd.
Makuła jest jaki jest ale sytuacja z jego banem to kpina i tyle, i tu nie ma o czym dyskutować. Za gorsze rzeczy ludzie nie zostali zbanowani permanentnie