Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +372
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +94
#powodz Serce pęka
Nie budujemy CPK bo CPK jest w interesach Rosji czego nie rozumiecie kuce ( ͡º ͜ʖ͡º)
Witamy w uśmiechniętej Polsce
Ruskie są tutaj po prostu narzędziem.
@Stalionnn: skąd takie głupie przypuszczenie?
I nikt w Twitterze się nie zorientował, że ruski serwer n--------a tysiąc zapytań na minutę. Żodyn.
Jeśli PiS zdobywa wysokie 36% poparcia i 20 mandatów, a główna twarz tego projektu nie dostaje się nawet do PE to znaczy tylko, że wcale nie ma silnego wzburzenia związanego z CPK w szerszych
@zalew_dezinformacji_na_wykopie: krytyka rządu =ruska propaganda. I cyk, pora na ceesa.
*błazen, który nawet nie potrafi zorganizować audytu do uwalenia CPK.
Wilk nie chwali się ale był prezesem bliźniaka LOT, spółki założonej przez rząd na szybko, gdy LOT groziło bankructwo, żeby przejąć co się da i kontynuować działanie. No nie oszukujmy się - spółki skarbu państwa są obsadzane raczej przez zaufanych ludzi. Później z bankructwa nic nie wyszło, a Wilk posiedział sobie na wirtualnym stołku trochę czasu (chyba jeszcze do bardzo niedawna). No ale nawet gdy to zignorujemy to okazuje się, że Wilk zakłada razem z innymi włodarzami pisowskiego zarządu CPK stowarzyszenie "Tak dla CPK" i pierwszym ich postulatem jest, że premier ma się zobowiązać wybudować lotnisko do terminu, który sami pisowscy ministrowie poddawali w wątpliwość, dając do zrozumienia, że to takie tam plany były tylko, trzeba być ambitnym, szanse jakieś były. No i w ogóle nie jest znamienne, że w stowarzyszeniu jest brat tego ministra z pisu, co tak mówił.
No trochę jednak komedia - nie dość że stawiasz jakieś ultimatum samemu premierowi, to jeszcze wyciągasz datę z tyłka, wiedząc, że nie ma szans na powodzenie. Po co to robić? Żeby wspierać CPK? Nie sądzę. Żeby robić publiczną propagandę? Tak, tak
@Flypho: jest jeszcze lepiej. W którym z wcześniejszych wpisów w tym temacie było info, że opierają się na zewnętrznej stronie, zbierającej deklarowane geolokalizacje wrzucających ten tag użytkowników X.
Więc dane do afery bardzo "legitne". XD
@zobq: Jakby to jeszcze krytyka była, a nie fala szamba, na podstawie urojeń.
@Atari_65XE: Te kuce są teraz z tobą w pokoju?