Z różową powoli szykujemy ślub i wesele. Jak na razie wczesny etap i pojechaliśmy oglądać jedną sale. Na miejscu właścicielka zaproponowała kawę lub herbatę zanim zaczniemy rozmawiać. Po zapoznaniu się z ofertą i obgadaniem jak to tam wygląda właścicielka wystawiła nam rachunek za herbatę i kawę xD #wesele #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
@Tortcebulowy Ja to zawsze odmawiam (czasem proponują u fryzjera czy gdzieś tam), bo wstyd się zapytać czy się płaci, a jak doliczą do rachunku to będę zdziwiony i będzie siara i tak
@Tortcebulowy jeśli to była restauracja lub sala ślubna to taka kawa herbata zawsze jest płatna i jeśli byście się zdecydowali to najwyżej wszystkie próbne dania czy później kawa są tańsze ale nadal coś kosztuje. To jest czysty biznes im się nie opłaca spotykać z kimś niezdecydowanym i robić kawe bo by ludzie z takich spotkań robili sobie randki z darmową kawą/herbata.
Jak kupowałam suknie ślubną to zaliczka wynosiła 50% ceny sukni,
@podjad3k patrząc na to ilu ludzi się spotykało z panią od restauracji gdzie ja miałam ślub to tych kaw by było dużo. Bo to od 12 do 22 co 30-60 minut każdego dnia pomijając tylko czas gdy były wesela, komunie czy urodziny w obu salach na raz. W ogóle w trakcie mojego wesela na drugiej sali na godzinę po zakończeniu komunii odmalowywali salę i pani przyjmowała interesantów do tej drugiej sali.
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Jak kupowałam suknie ślubną to zaliczka wynosiła 50% ceny sukni,
@Tortcebulowy: S--------j jak najszybciej.