Aktywne Wpisy

kanguru +39
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +311
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

Największą różnice odczułem w pociągach kolei mazowieckich - teraz to jest wersal, kiedyś w tych
No i o czym my tu mówimy? Kiedyś jak jakiś dekiel zrobił se zielone włosy to instant w------l był na środku ulicy xD A teraz non stop widzę takie pokemony i nic się nie
@Bananek2: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?
@sberatel: @AdamKarolczak02137: dokładnie o to chodzi, przypadek z festynu zainspirował mnie do napisania tego wpisu. Teraz czytasz o tym w ogólnopolskich mediach jako sprawę krajową, która wydarzyła się gdzieś w Polsce, a kiedyś czytałeś ile osób zostało w zeszły weekend pobitych ze skutkiem śmiertelnym u ciebie w twoim mieście i słuchałbyś o zgonach w lokalnym klubie, który znasz osobiście i mijasz go idąc do sklepu.
Nie dość, że tak jak mówisz - można się bezpiecznie i bez stresu przejść i w dzień i w nocy i w centrum i zadupiami i jakimiś "dokami", przez park, czy po przemysłowej dzielnicy, nawet można z imprezy wrócić nocnym autobusem.
Pomijając już takie ekstrawagancje (bo to już może nie wszędzie) jak niepomazane spreyami budynki.
@OcelotEater: faktycznie działa to w obie strony. Prawakom trzeba przypominać o kibolach wyklętych i jak to było przed EU, a lewakom trzeba przypominać co to znaczy że Polska jest bezpiecznym krajem, a łatwo może sytuacja odwrócić się za sprawą importu inżynierów, bo żyjąc pod kloszem nie wiedzą co to znaczy realna patologia na
Nie zapraszam do dyskusji.