Aktywne Wpisy
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
NATO atakuje. Putin:
- Ogłasza kapitulację 46.4% (154)
- Rozpoczyna zagładę nuklearną 53.6% (178)
Powiem, że byłam mega zadowolona. Oczywiście każdy mógł mieć zastrzeżenia co do setlisty, ale kurła spełniło się jedno z moich marzeń - Schizm na żywo :D :D:D
Ja pierdziele, cieszyłam się każda minutą koncertu, płakałam w trakcie i po (ale ja to zawsze beczę na koncertach xD). Było mega,mega,mega!
#tool #koncert #takbylo #happy
( ͡° ʖ̯ ͡°). (╥﹏╥). (╯︵╰,)
Tak, dużo było głosów, że za dużo nowych, za mało starych. Wyszłam z założenia, że biere co dają i było zajebiście :D
To było 2 lata temu, nie rok - czas
Może sie sypali jakoś supporci, albo ekipa okołokoncertowa syfu naniosła. Support stał w miejscu, a tool latał po całej scenie.
Poza tym Tool to są starsi panowie już :D w tym wieku upadki są groźne, może wolą dmuchać na
Powiem Ci, że mimo wszystko z przyjemnością obejrzałam Dannyego. Profesjonalista w każdym calu + to wdzianko i świecące pałeczki xD
Chociaż po koncercie myślałem sobie, że jakby mi ktoś zaproponował zagranie Pneumy jeszcze raz w pełnej cenie biletu to bym chyba na to poszedł xD
Dokładnie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ