Aktywne Wpisy

ograniczona +160
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +12
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

Franio jest zbyt głupi by połączyć kropki, Paulina mówiąc mu 3 osoby tak naprawdę musiała skłamać bo Franio wie że on nie, że Natsu nie XD
Zostaje Paulina i 3 osoby w których tylko 1 jest z Mafii XD Dopiero Błoński go naprowadził przypadkiem.
Jeszcze te 50 sekund z Frizem Pauliny XD Przekombinowali bardzo.
Szkoda że tylko 1 odcinek już został.
Kinga za bardzo się słucha Mortalcia, jakby użyła karty dziś że tylko Mafia odpada to by wygrali bez problemu.
Mortalcio rozgrywa grę życia XD Owinął sobie wokół palca każdego. Nawet mafię XD
#friz #mafiairl #ekipa
Wyrzucą prawdopodobnie Paulinę bo Kinga za bardzo ufa Mortalciowi i zostawią Natsu bo Kinga jeszcze się nad nią zastanawia.
W ogóle mało myślą w tej grze że taki Mortal dalej nie został wyrzucony przez Mafię. Tego w ogóle nie biorą pod uwagę.
Chyba że trójka obywateli dostanie immunitet XD
Mafia wyrzuca kogoś i jest 2v2, potem są obrady, zostaje 1 mafiozo i 2 obywateli i mafia wyrzuca w nocy 1 obywatela i zostaje 1 mafia i 1 obywatel czyli też koniec gry.
No nie da się inaczej przecież.
Więc w następnym odcinku musi być tak że wyrzucają Kingę która ma tą OP kartę. Potem w