Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Mirek224 +65
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

@adamsowaanon: tak jest :D spoko, żadna ujma
Ale dodawać odejmować, mnożyć, dzielić, procenty liczyć umie,
I podważać czyjeś belkoty
@JaNieGejJaPapiesz: dlatego tym bardziej mnie dziwi w jakiej psychozie opętaniu ci wykształceni zwykli ludzie byli,
Ja mam firmę transportową jednoosobową i jak bym zaczął machloic oszukiwać to by mi rząd UK ja zamknął.
A tu afera za aferą i się nawet z tym nie kryją i jest cacy,
https://m.youtube.com/watch?v=btqZeVoTX5A
@adamsowaanon: kto to widzioł se igły wbijoć jok ćpun jokiś
@adamsowaanon: wiadomo, tylko akademia chuopskiego rozumu mordo. Wszyscy się mylą, tylko ja - przy użyciu Google'a - odkrywam globalne spiski i zamachy na zdrowie populacji. Freethinkeryzm lvl 9000, wymarzony elektorat konfedeszurów xDD
Za żonę też k---ę se wziąłeś? Bo była miła przez ostatnie kilka lat to w sumie można jej zapomnieć przeszłość xdddd
Do mechanika co sklada trumny na kołach też jeździsz? I kilku klientów już nie żyje bo się gruz rozpadł na 3 częśći.
No przecież jeszcze w tym roku nikt od niego się nie zabił, no to przecież mordo co
@adamsowaanon: no jak sam widzisz nawet wchodzę z nimi w dyskusję, taki ze mnie wyrozumiały typ ( ͡º ͜ʖ͡º)
A potem nazywasz mnie szurem bo nie chce z nimi mieć nic doczynienia.
Oraz wymijająco odpowiadasz na pytania.
Widzę że logika to nie najlepsza cecha u ciebie
@awres: Ale co? Przyznajesz, że szpryca była próbą depopulacji planety? xD