Wpis z mikrobloga

• 0
wszystkie wielkie firmy farmaceutyczne to przede wszystkim maszynki do produkcji wielkich pieniędzy. Pfizer, J&J, Purde itp wszystkie byly zamieszane w rózne afery

@JaNieGejJaPapiesz: dlatego tym bardziej mnie dziwi w jakiej psychozie opętaniu ci wykształceni zwykli ludzie byli,

Ja mam firmę transportową jednoosobową i jak bym zaczął machloic oszukiwać to by mi rząd UK ja zamknął.

A tu afera za aferą i się nawet z tym nie kryją i jest cacy,
  • Odpowiedz
Jestem prostym chłopem ze wsi bez studiów

@adamsowaanon: wiadomo, tylko akademia chuopskiego rozumu mordo. Wszyscy się mylą, tylko ja - przy użyciu Google'a - odkrywam globalne spiski i zamachy na zdrowie populacji. Freethinkeryzm lvl 9000, wymarzony elektorat konfedeszurów xDD
  • Odpowiedz
@purrminator: Zamach na zdrowie populacji to jest mordo oni czipy i mutacje wszczepiali bo 20 lat temu dostali karę za to ze placili za polecanie swoich leków w stanach mordo, wiec nie sa wiarygodni.
  • Odpowiedz
  • 1
@purrminator: skoro ty lubisz mieć doczynienia z oszustami, kretaczami to gratuluję.

Za żonę też k---ę se wziąłeś? Bo była miła przez ostatnie kilka lat to w sumie można jej zapomnieć przeszłość xdddd

Do mechanika co sklada trumny na kołach też jeździsz? I kilku klientów już nie żyje bo się gruz rozpadł na 3 częśći.
No przecież jeszcze w tym roku nikt od niego się nie zabił, no to przecież mordo co
  • Odpowiedz
  • 1
@purrminator: sam przyznales że Pfizer I inni to oszuści bo zostali ukarani,
A potem nazywasz mnie szurem bo nie chce z nimi mieć nic doczynienia.
Oraz wymijająco odpowiadasz na pytania.

Widzę że logika to nie najlepsza cecha u ciebie
  • Odpowiedz