Aktywne Wpisy
Minieri +245
Dzisiaj zmiana idealna. Tak wyszło że zacząłem nietypowo o 23:00 a skończę już o 6:00 czyli załapię się jeszcze na początek porannego ruchu. Zmiana nietypowa bo tak mi wyszło z godzinami po tym jak musiałem zastąpić kolegę na innej stacji sieci. Ogólnie ostatnio robiłem sporo godzin i miałem mało czasu, ale w końcu udało się trafić na spokojną, jak zawsze w tygodniu, nockę. Taką na której spokojnie zjem, poczytam i zrobię dotrwam
Agui94 +109
Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
#wybory
Z kolei głosując na Konfę głosuje
@Defined:
Co do kaski to wiadomo, masz, to tylko pilnujesz, żeby Ci nie zabrali, jak robi się cieplej, wyprowadzasz z kraju. Dziady z parlementu mają na ciebie mniejszy wpływ. Ale, to co napisał Maurelius też jest perspektywą, i to myślę częstszą, niż nasza, że to pieniądze dają wolność.
On liczy dalej na to, że politycy rozwiąża jego problemy. Ale dojrzał, więc wie, że tylko ci mainstreamowi i