@strike_lucky wiesz co myślę? Nie wiem w ogóle co to za stadion ale na tauron jakie byś bilety nie kupił to widoczność i tak ostatecznie zależy bardzo od tego co tam się będzie działo więc nie ma co sobie wybierać miesiąc gdzie będę tylko ogólnie tu czy tam i jazda
@strike_lucky: Byłam na A19 i było zajebiście :D 2 lata temu byłam na A20 i jak będzie następny koncert to pewnie też tamte rejony wybiorę. No chyba, że P0 xD Widać wszystko, słychać wszytko.
@Nordri a ile za bilet zaplacilas? Ja byłem ba c13, ale spóźniłem się i później miałem problem znaleźć własne miejsce, to siedziałem na schodach przy wejściu.
Potem doszło do mnie ze w sumie mógłbym sobie zmienić miejscówkę na jaką tylko chce xd
@strike_lucky o taki miałam widok na scenę. Z toola nie mam, bo nie robiłam zdjęć, ale tu z pomiędzy. No trochę te efekty na ekranach traciły na jakości że względu na perspektywę, ale słowo daję... Bardziej tam jechałam słuchać, ew eatrzeć na sam zespół a nie na ekrany. Po mojej stronie stał Justin więc kolejny win :D
Widzę dodali nowe miejscówki na sektorach A.
W ogóle coś będzie z nich widzieć?
źródło: temp_file2370272208419421661
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
( ͡º ͜ʖ͡º)
2 lata temu byłam na A20 i jak będzie następny koncert to pewnie też tamte rejony wybiorę. No chyba, że P0 xD
Widać wszystko, słychać wszytko.
Ja byłem ba c13, ale spóźniłem się i później miałem problem znaleźć własne miejsce, to siedziałem na schodach przy wejściu.
Potem doszło do mnie ze w sumie mógłbym sobie zmienić miejscówkę na jaką tylko chce xd
Za to po piwko miałem minute ( ͡º ͜ʖ͡º)
@strike_lucky: 600 zł za bilet. Już nie liczę x3, bo byłam z mamą i bratem. I hotelu i dojazdu xD
Lepiej takich rzeczy nie liczyć ;)
Gorzej jak byś do kibelka poleciał, to byś nie słyszał. I to byłby ból!
No trochę te efekty na ekranach traciły na jakości że względu na perspektywę, ale słowo daję... Bardziej tam jechałam słuchać, ew eatrzeć na sam zespół a nie na ekrany.
Po mojej stronie stał Justin więc kolejny win :D
źródło: temp_file4850978162844670663
PobierzJesli tak to na a18 mogło być średnio