Wpis z mikrobloga

Na zdjęciu po miesiącu zapuszczania, ch..jowo ostatnio podcialem ale jeszcze nie ma tragedii

2021 vs 2024, 8 miesięcy stosowania Minoxidilu w 2021/2022 i 10 miesięcy w 2023/2024 + jeszcze psikam żeby te mini włoski których nie widać dorosły ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dumny_Vegeta pytałeś czy mam zdjęcie przed, stwierdziłem że wrzucę już nowy post ()

#broda #minoxidil #brodaboners
Remus00 - Na zdjęciu po miesiącu zapuszczania, ch..jowo ostatnio podcialem ale jeszcz...

źródło: 1000006987

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@FreeFromMuslim: @Dumny_Vegeta

https://www.ceneo.pl/98485521

Tu macie oferty 3 butelek bo taniej wychodzi i jeśli planujecie używać tego porządnie, czyli rok, to kupcie 4 takie opakowania. 12 butelek styknie na rok, a może nawet zostanie bo ja mam 1 butelkę na coś ponad miesiąc, zależy gdzie i ile ubytków

No i sprawdźcie gdzie będzie darmowa wysyłka, ja płacąc około 300 zł miałem za darmo a za darmo to i ocet slodki
  • Odpowiedz
  • 3
@programista15cm: widziałem rok po roku jak to wyglądało. Zarost pojawił się jak miałem 16 lat. Porównując zdjęcia z 2016 i 2021 - nic się nie zmieniło. Było tak samo. Nagle w ciągu kilku miesięcy po stosowaniu Minoxa w 2021 i 2022 było gęsto. Niestety zbyt szybko odstawiłem i to co wyrosło w większości wypadło, także trochę wróciłem do tego co było. Utrzymywało się to do początku 2024, kiedy uwaga... na
  • Odpowiedz
@Remus00 @FreeFromMuslim też kupowałem ten pakiet 3x alopexy, taniej się chyba nie da. Tylko stosowałem na głowę a nie brodę, chociaż brodę trochę też, ale tu już nie miałem systematyczności.
Generalnie można jeszcze przepatrzyć apteki internetowe typu doz, apteline i allecco - często można kupić takie rzeczy taniej niż na allegro i innych plus jest darmowa wysyłka od 20 zł chyba.
Warto wyszukiwać po nazwie składnika czynnego „minoxidilum”, bo leków
  • Odpowiedz
  • 2
@kabalarz: dokładnie. Dla samców tylko 5%. 2% za słabe, 10 czy tam 15% za mocne.

Też stosowałem na głowę, głównie zakola bo koronę mam gęsta. DOKŁADNIE po roku stwierdziłem, że koniec z tym. Zakola były mniejsze, ale nie było efektu wow. A to nie jak z brodą że popsikasz rok i elo, tylko trzeba to robić do końca życia. Stwierdziłem że nie będę się pie..lił, nawet jeśli to 2 minuty
  • Odpowiedz
@Remus00 dokładnie tak samo z głową, już chyba wolę do Turka polecieć żeby nowe zasiał xD
Słyszałem że to dobry efekt daje z finasterydem, minoksidil stymuluje wzrost a fina hamuje wypadanie. No ale nie chciałem iść w ścieżkę sterydu, a minoksidil bez szału - tzn zagęścili się włosy, niby więcej „baby hair” ale ogółem bez szału. Plus czasem skóra głowy mnie swędziała no i włosy oblepione tym alkoholem :/
  • Odpowiedz