Aktywne Wpisy

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo

źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
2021 vs 2024, 8 miesięcy stosowania Minoxidilu w 2021/2022 i 10 miesięcy w 2023/2024 + jeszcze psikam żeby te mini włoski których nie widać dorosły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dumny_Vegeta pytałeś czy mam zdjęcie przed, stwierdziłem że wrzucę już nowy post (╥﹏╥)
#broda #minoxidil #brodaboners
źródło: 1000006987
Pobierzhttps://www.ceneo.pl/98485521
Tu macie oferty 3 butelek bo taniej wychodzi i jeśli planujecie używać tego porządnie, czyli rok, to kupcie 4 takie opakowania. 12 butelek styknie na rok, a może nawet zostanie bo ja mam 1 butelkę na coś ponad miesiąc, zależy gdzie i ile ubytków
No i sprawdźcie gdzie będzie darmowa wysyłka, ja płacąc około 300 zł miałem za darmo a za darmo to i ocet slodki
Generalnie można jeszcze przepatrzyć apteki internetowe typu doz, apteline i allecco - często można kupić takie rzeczy taniej niż na allegro i innych plus jest darmowa wysyłka od 20 zł chyba.
Warto wyszukiwać po nazwie składnika czynnego „minoxidilum”, bo leków
Też stosowałem na głowę, głównie zakola bo koronę mam gęsta. DOKŁADNIE po roku stwierdziłem, że koniec z tym. Zakola były mniejsze, ale nie było efektu wow. A to nie jak z brodą że popsikasz rok i elo, tylko trzeba to robić do końca życia. Stwierdziłem że nie będę się pie..lił, nawet jeśli to 2 minuty
Tak mi powiedziano kiedyś :)
Słyszałem że to dobry efekt daje z finasterydem, minoksidil stymuluje wzrost a fina hamuje wypadanie. No ale nie chciałem iść w ścieżkę sterydu, a minoksidil bez szału - tzn zagęścili się włosy, niby więcej „baby hair” ale ogółem bez szału. Plus czasem skóra głowy mnie swędziała no i włosy oblepione tym alkoholem :/