Wpis z mikrobloga

zauważyliście że pierwsza połowa była cudowna, a gdy wymienili zawodników na starszą gwardię w 2 połowie, to już tego się dosłownie oglądać nie dało?

#reprezentacja
#pilkanozna
#mecz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwytkly: No bo jednym się chce grać i są w stanie się zgrać w bardziej dynamicznej i mniej statycznej piłce, a stara gwardia potrafi grać tylko jednym losowym stylem, który jest od kiedy zacząłem oglądać piłkę. Lewy niestety nie za bardzo nadaje się do pierwszego składu. Albo jakby miał być w pierwszym to niestety, ale zawodnicy muszą być nieco bardziej patrzeć i nie myśleć o tym, że na jakiejś pozycji
  • Odpowiedz
@Sierzant_Cruchot: Poprawione stałe fragmenty, lepiej wyglądający atak pozycyjny i brak lagi tylko na jednego zawodnika i brak oddychania przez rękawy po pierwszej połowie. Pressing nie trwał 2 minuty, a prawie cały mecz. Oczywiście mowa tylko o meczu towarzyskim, który nic nie znaczy, a więc nie było mowy o jakiejkolwiek presji. Zobaczymy kto wyjdzie na Turcję i jak to będzie wyglądało. Nie mam oczekiwań, nie mam nadzieji, ale kadra bez betoniarka,
  • Odpowiedz
@Zwytkly "cudowna" ekhem nie przesada troche? Jakby jakas italia lub hiszpania zagrala taka polowe to by narod narzekal, a nasi nas tak przyzwyczaili do tego piachu że średnia z dwiema bramkami z p---y jest cudowna
  • Odpowiedz
  • 2
@ScarySlender: ale, porównuj dwie połowy meczu, 1 dało się fajnie oglądać, wyprowadzaliśmy akcje, trzymaliśmy piłkę itp. w 2 kompletna załamka xD, 1 max 2 akcje na całe 45 minut, a tak to kopanina i kręcenie się wokół własnego cienia
  • Odpowiedz