Aktywne Wpisy
musialmi +9
Pytam, bo nie wiem, czy nie robię głupio. Pomocy.
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Kto popełnia nietakt?
- Właściciel domu 35.8% (445)
- Fachowiec 35.6% (443)
- Tylko Bóg może to osądzić 28.6% (355)

Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Mateja Wyvar
Jukka Ponton
Ville Kloakka
Alois Lipburger
Primoz Ulaga
Bob Fiasco
Asko Aalto
Ed Ament
Jaromir Suruvecka
Jean Locusta
Terry Obstawa
Daiki Ogurosava
Emre Kalos
Jiri Dzieciol
Nolan Avocado
Po drodze też zacząłem się zastanawiać, czy jest gdzieś firma Żłobex albo Przeczkopol.
Aha, jeden to faktycznie mało znany skoczek narciarski z lat 60'
Zgadnij który.
#glupiewykopowezabawy
no to jeszcze zrób symulację tego konkursu w sapporo 1998 z tymi nazwiskami i mamy pełen autyzm
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podadze. Nicnieporadze.Grawmaladze