Wpis z mikrobloga

@ddaapp: A jak pisałem wykopkom o tym przy 50 holdujących, to wyzywali od scamerów () Takie shitcoiny przy tak niskim MC trafiają się raz w życiu( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@dman777: mordo shilowales to gowno v1 tak jak teraz shilujesz gowno v2, to ty jęczysz żeby kupowac, a przez 2 dni kupiło to tylko 10 osob na swiecie, podniecasz się że zarobiłeś 20zł? Na btc mozna bylo wiecej zarobic niz na tym gownie
  • Odpowiedz
@ddaapp: Mnie tam się podoba. Innowacyjny szit polegający na rozbiciu wygranej inwestując kwoty rzędu 1-5$ bo więcej bez sensu. To się sprzeda zobaczycie

Załadujcie się za 50$ i obserwuje
  • Odpowiedz
@elementarz1:

podniecasz się że zarobiłeś 20zł? Na btc mozna bylo wiecej zarobic niz na tym gownie

Podniecam się, bo zrobiłem 2x i wszystkie znaki na niebie wskazują, że zrobie dużo więcej. Ty sobie rób 2x na bitcoinie, z Bogiem KEK xD
  • Odpowiedz
Podniecam się, bo zrobiłem 2x i wszystkie znaki na niebie wskazują, że zrobie dużo więcej.

@dman777: Śledziłem V1 i nie wszedłem, uważałem pomysł za fajny, ale źle zrealizowany. Wszedłem w V2 po poprawkach, pomysł jest ciekawy. Miałem podczas tej hossy nie bawić się shitami, ale zrobiłem wyjątek dla tego projektu.

Zobaczymy czy będzie dalej żarło, IMO łatwe i duże zyski do zgarnięcia, ale mam poprawkę na fakt, że w shitach nigdy nic
  • Odpowiedz