Aktywne Wpisy
Tarciuch +20
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +215
Od wczoraj 150% a ilość holdujacych dopiero przekroczyła 100.
Goooooood shieeet is gooood
#kryptowaluty
akurat ten ci się już drugi raz trafił xd a pewnie zrobicie v3 xd
Załadujcie się za 50$ i obserwuje
https://dexscreener.com/bsc/0xd445f4cCb4c73AF58bBa206bf255918e85c19b65
Podniecam się, bo zrobiłem 2x i wszystkie znaki na niebie wskazują, że zrobie dużo więcej. Ty sobie rób 2x na bitcoinie, z Bogiem KEK xD
Komentarz usunięty przez autora
@dman777: Śledziłem V1 i nie wszedłem, uważałem pomysł za fajny, ale źle zrealizowany. Wszedłem w V2 po poprawkach, pomysł jest ciekawy. Miałem podczas tej hossy nie bawić się shitami, ale zrobiłem wyjątek dla tego projektu.
Zobaczymy czy będzie dalej żarło, IMO łatwe i duże zyski do zgarnięcia, ale mam poprawkę na fakt, że w shitach nigdy nic