Wpis z mikrobloga

Jechałem citroencwm c3, lekko szarpło podczas jazdy ale dojechałem normalnie. Odpalił też normalnie ale podczas jazdy zapalił sie check i już nie odpalił, kręci ale nie odpala. Czasami pozwala tylko krótko kręcić i przestaje, a czasem normalnie dłużej.

Jakiś pomysł co to może być?
#cytryna #citroen
Y.....s - Jechałem citroencwm c3, lekko szarpło podczas jazdy ale dojechałem normalni...

źródło: 1000010547

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YEPs brak mocy, szarpania, check i błędy. Ty masz lexie czy jakiś bardzo uniwersalny soft? Ten wurth co wrzuciłeś screeny wcześniej może być zbyt krótki żeby zaprogramować wymianę nerki
  • Odpowiedz
@Philosohero: brak objawów z wymienionych

ja mam wow wurth z neta i do tego chińczyk ds150 z ali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem autocom ale po aktualizacji windowsa przestał mi działać i to jedyne co mam na tę chwilę, w mojej e39 spisywało się 10/10

Citroen to dla mnie okropieństwo do napraw, co prawda moja niewiedza odnośnie pompy paliwa kosztowała mnie sporo czasu, ale finalnie się
  • Odpowiedz
@YEPs ja poszedłem w drugą stronę, z peugeota do BMW i jak na razie babcia E61 nie pozwala mi sprzedać 307sw bo jednak przydaje się drugie auto... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Sprawdź różnicę ciśnień, nie powinna być większa niż 200mbar, jak jest git to musisz niestety szukać kogoś z lexia żeby zakodować
  • Odpowiedz