Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +178
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

Jakiś pomysł co to może być?
#cytryna #citroen
źródło: 1000010547
Pobierz@YEPs: auto, które ma właściciela, który ani nie umie naprawić ani zaprowadzić do mechanika?
prędzej się dowiesz w internecie a najlepiej na forum jakimś citroena czy grupce niż wykopie
A ty co sie napinasz jak plandeka od żuka
Dodaje cały kod błędu.
Dzięki za obszerny opis, zaraz jade po auto zholuje je i będę sprawdzał, a jak nie to mechanik
źródło: 1000010539
PobierzJw
Czyli z-----y przekaznik jakis lub bsm?
źródło: s-l1600
PobierzCzyli pompa? Tylko dlaczego dochodzi tu tylko 0,5v???
@YEPs: 1.6hdi w mojej 307sw też nie ma pompy w baku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także wracaj do sprawdzania tych czujników, które wywaliły błąd, popatrz, jakie ciśnienie paliwa jest podczas kręcenia i czy jest odczyt obrotów silnika
źródło: 3crbudowaogolna111
PobierzWymieniłem też nerke z tym płynem do katalizatora i pomimo wgrania kalibracji o jej wymianie to wciąż pokazuje się ten błąd p1145