Prawda jest taka, ze czlowiek moze byc prorosyjski dopoki sam osobiscie nie doswiadczy Rosjan w swoim zyciu i ich pogladow. W przypadku Ukraincow te uczucia sa mieszane, bo tak ludzka naturan funkcjonuje, ze w demokracji kazdy ma wlasne zdanie, jeden banderowiec, drugi liberal. Natomiast w Rosji 99% ma leb sprany leb wroga wobec nas propaganda. Tak pisze z wlasnego doswiadczenia, zwazywszy na to ze mam kontakt z Rosjanami, takimi prawdziwymi nie trollami. Chelbia sie ta wojna i ja popieraja albo jak jestes Polakiem to cie wyzywaja. xD #ukraina #rosja #bdo
Sporo gram w różne gierki i to jest święta prawda. Dlatego w 2022 r.... k---a, nie wiem czy pamiętasz, jak wychodziły różne oświecone ELITY, no... zwykłe mendy :) które mówiły, że to WOJNA PUTINA (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
A potem wbijałem na serwer i na voice chat CHWAŁA PUTIN, GOOD WOJNA GOOD XDD
Z drugiej strony trudno się dziwić... no ja też bym wspierał Polskę, gdybyśmy zaatakowali Czechy... tam ich kopalnie w
W przypadku Ukraincow te uczucia sa mieszane, bo tak ludzka naturan funkcjonuje, ze w demokracji kazdy ma wlasne zdanie, jeden banderowiec, drugi liberal.
Natomiast w Rosji 99% ma leb sprany leb wroga wobec nas propaganda.
Tak pisze z wlasnego doswiadczenia, zwazywszy na to ze mam kontakt z Rosjanami, takimi prawdziwymi nie trollami. Chelbia sie ta wojna i ja popieraja albo jak jestes Polakiem to cie wyzywaja. xD
#ukraina #rosja #bdo
Sporo gram w różne gierki i to jest święta prawda. Dlatego w 2022 r.... k---a, nie wiem czy pamiętasz, jak wychodziły różne oświecone ELITY, no... zwykłe mendy :) które mówiły, że to WOJNA PUTINA (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
A potem wbijałem na serwer i na voice chat CHWAŁA PUTIN, GOOD WOJNA GOOD XDD
Z drugiej strony trudno się dziwić... no ja też bym wspierał Polskę, gdybyśmy zaatakowali Czechy... tam ich kopalnie w
Upsss
Myślałem, że część wydobycia jest po czeskiej stronie. Mój błąd ;)
Graj i nie rozmyślaj za duzo zdobywco Turowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)