Wpis z mikrobloga

i juz sie zaczyna s----------e pisowcow na ich oficjalnym tt... Zginal zolnierz, to puszczaja filmik propagandowy i zeruja na smierci Polskiego Zolnierza broniacego granice, wojska i innych mundurowych sluzb... Ta partie powinno sie po prostu zdelegalizowac, a ludzi odpowiedzialnych za ta wstretna propagande i naganianie hejtu zamknac w wiezieniu
#polityka #sejm #tvpis #neuropa #bekazpisu #tvpiscodzienny #tvpispublika #tvrepublika #wojsko #polska #bekazprawakow
spayker - i juz sie zaczyna s----------e pisowcow na ich oficjalnym tt... Zginal zoln...

źródło: pisowcy

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spayker: Jako członek służb jednej ze służb mundurowych powiem tyle. Można zarzucić pisowcom wiele, od polityki socjalno-rozdawniczej po naprawdę szerokie działania propagandowe - jednak przez 8 lat ostatnich rządów ani przez chwilę nie odczułem psychicznie tego, że w razie sytuacji kryzysowej ktokolwiek stanie przeciwko nam i nie pozwoli nam korzystać z podstawowych i ustawowych praw, zwłaszcza o tych, które stanowią o bezpieczeństwie moim i moich kolegów.

Swoją drogą, ciekawe czy
  • Odpowiedz
Zginal zolnierz, to puszczaja filmik propagandowy i zeruja na smierci Polskiego Zolnierza

@spayker: Dobrze, że lewica nie żerowała na śmierci innych np. gdy zmarła kobieta, bo lekarz nie zgodził się na aborcję A NIE CZEKAJ - ŻEROWALIŚCIE PRZEZ NASTEPNE POL ROKU.
Czy na serio nie widzicie, ze oboje robicie to samo?
  • Odpowiedz
@Hussarian ja jako zwykły człowiek zauważyłem że przez 8 lat rządów PiSu policja stała skandaliczna służbą, poprostu się ich bałem i nie, nie jestem patusem, kibolem etc. Widziałem kogo zatrudniali i jak traktowali mnie podczas kontroli drogowej, nie wszyscy ale jednak zdażyli się odklejency.
  • Odpowiedz
@Hussarian:

przez 8 lat ostatnich rządów ani przez chwilę nie odczułem psychicznie tego, że w razie sytuacji kryzysowej ktokolwiek stanie przeciwko nam i nie pozwoli nam korzystać z podstawowych i ustawowych praw

Ludzie szybko zapomnieli o COVID-19, o masie przeróżnych obostrzeń bez wprowadzenia stanu wyjątkowego i o tym jak pisowcy rękami służb traktowali protestujących wtedy ludzi.
  • Odpowiedz
Ludzie szybko zapomnieli o COVID-19, o masie przeróżnych obostrzeń bez wprowadzenia stanu wyjątkowego i o tym jak pisowcy rękami służb traktowali protestujących wtedy ludzi.

@Seba169: no on właśnie pamięta, że jako członek służb mundurowych mógł wszystko xD
  • Odpowiedz
Ludzie szybko zapomnieli o COVID-19, o masie przeróżnych obostrzeń bez wprowadzenia stanu wyjątkowego

@Seba169: Ale wiesz, że głosowanie nad tymi obostrzeniami mozna znaleźć w sejmie i tym samym PO, LEWICA, politycy TD - wsyscy te obostrzenia popierali razem z PiSem, tylko walnięci Konfederaci byli przeciw, ale oni sa przeciw wszystkiemu.
  • Odpowiedz
@Seba169: Nie wystawiłem ani jednego mandatu w trakcie całej pandemii za to wykroczenie. Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka. Biłem kogoś? Widziałeś? To jeśli nie masz mi nic konkretnego do zarzucenia to odbij a swoje żale na policję zostaw dla siebie. A jeśli widziałeś, że robię komuś krzywdę to zachowaj się moralnie i złóż na mnie zawiadomienie.

@Hussarian ja jako zwykły człowiek zauważyłem że przez 8 lat rządów PiSu policja stała skandaliczna służbą, poprostu się ich bałem i nie, nie jestem patusem, kibolem etc. Widziałem kogo zatrudniali i jak traktowali mnie podczas kontroli drogowej, nie wszyscy ale jednak zdażyli się odklejency.

@euklides: Super, ale co to wnosi do
  • Odpowiedz
@Hussarian to nie twoja wina, że ludzie zmienili nastawienie do policji, bo pewnie pracuje tam nadal godnych pochwały policjantów. Nie zmienia to jednak subiektywnego odczucia ludzi, że policja jako formacja straciła na jakości.
  • Odpowiedz