Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
D-------m? Mam narzeczoną. Dopiero zaczynamy planować ślub. Dużo się czyta teraz o intercyzie, o jej korzystnym wpływie na wszystko. Sam dużo o tym myślałem i doszedłem do wniosku, że warto. Powiedziałem o tym różowej przedstawiając to jako formę zabezpieczenia dla mnie i dla niej. Popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała, że od teraz muszę jeszcze pilnować innego zabezpieczenia. Zapytałem co ma na myśli. Jej odpowiedź mnie zszokowała... Powiedziała, że w takim wypadku ona nie zamierza mieć dzieci (w planie była dwójka) bo gdyby coś mi się odwidziało to ona poświęci swoje najlepsze lata, doświadczenie zawodowe, zdrowie, wygląd itp
Co o tym myśleć?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
D-------m? Mam narzeczoną. Dopiero zaczynamy planować ślub. Dużo się czyta teraz o intercyzie, o jej korzystnym wpływie na wszystko. Sam dużo o tym myślałem i doszedłem do wniosku, że warto. Powiedziałem o tym różowej przedstawiając to jako formę zabezpieczenia dla mnie i dla niej. Popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała, że od teraz muszę jeszcze pilnować innego zabezpieczenia. Zapytałem co ma na myśli. Jej odpowiedź mnie zszokowała... Powiedziała, że w takim wypadku ona nie zamierza mieć dzieci (w planie była dwójka) bo gdyby coś mi się odwidziało to ona poświęci swoje najlepsze lata, doświadczenie zawodowe, zdrowie, wygląd itp
Co o tym myśleć?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoją koleżanką z pracy bo dowiedziała się że spotykam się z 19 latką a sam mam 35. Prawie się zagotowała aż zrobiła mi analizę psychologiczną mojej osoby, że jestem niedojrzały, głupi, zakompleksiony, łącznie z tym że pewnie mam małego penisa i przez to poszukałem sobie młodej siksy żeby nie miała porównania z innymi. Jak jej przytakiwałem to się jej styki poprzepalały.
No trochę ma rację ale c--j z tym. Fakt że nie chcę być porównywany z 10 innymi exami ale co w tym dziwnego. Kindybała nie mam małego ale co któryś tam z kolei chłop pewnie ma większego więc jak się jakaś spotka z dziesięcioma to siłą statystyki pewnie trafi i na takiego co ma 20cm.
Łatwiej zaimponować młodszej? No ok, ale co z tego? To jakiś konkurs że ma być jak najciężej bo inaczej się nie liczy?
Pokłóciłem się ze swoją koleżanką z pracy bo dowiedziała się że spotykam się z 19 latką a sam mam 35. Prawie się zagotowała aż zrobiła mi analizę psychologiczną mojej osoby, że jestem niedojrzały, głupi, zakompleksiony, łącznie z tym że pewnie mam małego penisa i przez to poszukałem sobie młodej siksy żeby nie miała porównania z innymi. Jak jej przytakiwałem to się jej styki poprzepalały.
No trochę ma rację ale c--j z tym. Fakt że nie chcę być porównywany z 10 innymi exami ale co w tym dziwnego. Kindybała nie mam małego ale co któryś tam z kolei chłop pewnie ma większego więc jak się jakaś spotka z dziesięcioma to siłą statystyki pewnie trafi i na takiego co ma 20cm.
Łatwiej zaimponować młodszej? No ok, ale co z tego? To jakiś konkurs że ma być jak najciężej bo inaczej się nie liczy?
Mamy co najmniej paru innych żołnierzy, którzy też się wdali "w bójki" z "migrantami". Przynajmniej, jak nam w końcu dziś potwierdzono, żołnierze używają regularnie broni żeby odstraszać tamtych ludzi (700 strzałów w samym maju wg. MON). Bardzo dobrze, bo wielu ludzi się słusznie obawiało, że mają tylko gaz pieprzowy w dyspozycji..
Wczoraj & dziś dowiedzieliśmy się, że 3 żołnierzy zostało aresztowanych przez ŻW. I duo Kosiniak z Kamyszem wiedzieli o tym od początku, MON widziało nagrania. I dopiero jak sprawa wyszła na jaw, to Kosiniak mówi coś o komisji w ŻW i konieczności natychmiastowego wyjaśnienia sytuacji. Tam jeszcze jest temat prokuratora od Ziobry, który przejął zwierzchnictwo nad sprawą początkiem maja, a więc kłamał mówiąc, że dowiedział się wczoraj wraz z nami. Swoje oświadczenie opublikowane dziś o 4 nad ranem usunął 3 godziny później. Czyli prawdopodobnie ma miejsce celowe, dodatkowe podpalanie sprawy przez prokuratorów Ziobry, na rzecz PiS, którzy dziś wyją z oburzenia.
K*rwa, to się działo pod koniec marca, dowiedzieliśmy się 05.06 i 06.06 Kosiniak coś mówi o działaniu natychmiastowym i ucieka z konferencji prasowej? Co tam się dzieje? Czemu opinia publiczna nie była informowana? Dla mnie K-K jest do natychmiastowej dymisji i zastąpienie jakimś wojskowym, a nie politykiem - i mówię to jako osoba która głosowała na TD. Ale może właśnie w KO chodzi - osłabienie pozycji TD? Bo Lewica to się sama osłabia i z nią nie trzeba nic robić.
Czy w wojsku panują tragiczne nastroje i to po to wszystko zamiatano pod dywan, i to po to Tusk jechał na granicę, żeby załagodzić sprawę przed wyborami, trzymając zaciśnięte kciuki w dłoniach trzymanych pod rozgrzaną dupą, że opinia publiczna o niczym się nie dowie przed głosowaniem?
Bardzo się obawiam scenariusza, że któryś żołnierz popełni błąd, albo pod wpływem stresu wpakuje serię w tłum tych całych "migrantów" i będzie to miało opłakane skutki dyplomatyczne dla naszego kraju. Albo, że zwyczajnie się wystraszą i przestaną nam pilnować odcinka granicy przez które się nam wleje X inżynierów i lekarzy. Albo, że skończy się na dużo większej ilości martwych żołnierzy po naszej stronie i nigdy nie złapanymi sprawcami.
Jak nie te miernoty, mendy i złodzieje PISowskie, to miernoty i cwaniaczki z koalicji bojące się podjąć jakiejkolwiek zdecydowanej decyzji poza tępieniem PiSu, po kretynów z lewicy zajmujących się tylko przyimkami i przerywaniem ciąży, kończąc na Konfederacji skrywającej swoją miłość do Rosji, wrzucającej na swoje listy płaskoziemców, same zjeby z każdej strony które za cenę poparcia w słupkach mogą doprowadzić do poważnego kryzysu w kraju.
To jak się pięknie Polska rozwinęła i jak obecnie wygląda zawdzięczamy samemu sobie i naszej pracy przez ostatnie 30 lat, pomimo "pracy" tych frajerów w garniturkach. Tfu.
Trzymam kciuki za naszych dzielnych żołnierzy i funkcjonariuszy strzegących nam granicy..
#polityka #wojsko #granica #sejm
@jadealboniejade: on chce wyjaśniać tylko kwestie zatrzymania żołnierzy(zakucia ich w kajdanki), a nie to, że postawili im zarzuty
o szczegółach mógł nie wiedzieć na początku
Nie żyje, oficjalnie.