Aktywne Wpisy

Metodzik +207
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1

qpis +16
portfel do oceny. Konto emerytalne, wiec perspektywa dlugoterminowa, konto zalozone 2 tyg temu
#gielda #meczennicyxtb #gpw
#gielda #meczennicyxtb #gpw

źródło: IMG_6891
Pobierz
Jaka jest szansa z tymi skillami i #doswiadczenie, bym dostal #pracait albo w #marketing czy #hr?
Nie chodzi mi o natychmiastowe zostanie #programista15k czy coś, a po prostu o to, czy jest sens dorzucenia do listy aplikowanych stanowisk jakiegoś #junior stanowiska w HR, #uxdesign, #uidesign czy innym #sysadmin
#problemypierwszegoswiata #przegryw #pracbaza #kiciochpyta #pytanie #firstworldproblems
źródło: Wypoczek
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@JuanPablitoSegundo_2137: ale na kogo ty się chcesz dostać jak z tego wychodzi, że nic nie umiesz. Zrób CV pod konkretne pozycje, a jak to ma być cokolwiek związanego z IT to wszystkie te pozycje z doświadczenia możesz w-----ć, bo są kompletnie nieznaczące. Książeczka to
K---a, już sam nie wiem, jedni mówią "wyjeb z doświadczenia to, co nieznaczące a inni "mając puste CV to Cię nikt nawet na staż nie weźmie". Nosz ja
Ja też nie wiem, ale degradacja na kasę i niechęć do IT to w miejscu skąd pochodzę nic specjalnego, jeśli nie masz prawka ani kasy na studia, bo jak robiłem te "praktyki" (realnie to było sprzątanie, ale można podkoloryzować) to widziałem