Wpis z mikrobloga

Ktoś na YouTube pytał się mnie o vlogi Miszy z Madagaskaru. Co prawda zanim pojawią się one na kanale Autostopem Na Koniec Świata minie pewnie co najmniej 1 rok. Niemniej na kanał Awokadowych Bossów wleciał półgodzinny film w stylu vlogów Miszy o Projekcie Lechia i jego okolicach, z tą samą muzyką i z ujęciami z drona, zapewne zmontowany przez samego Miszę (widać go w tle kilku ujęć jako operatora drona). Filmu nie można komentować na YouTube, ale na Wykopie już tak ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#mojakambodza #naszmadagaskar #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #anks #pater #michalpater #autostopemnakoniecswiata #madagaskar
pelt - Ktoś na YouTube pytał się mnie o vlogi Miszy z Madagaskaru. Co prawda zanim po...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pelt: >Dlaczego zakochaliśmy się w tej wyspie?

Bo można wyrolować frajerów na hajs, oferując im relatywnie tanią ziemie do której, nie będą mieli prawa...

Już poszperałem i sprawa wygląda bliźniaczo podobnie do tej w Kambodży, obcokrajowiec może jedynie wydzierżawić teren, ewentualnie zakupić na spółkę. Osoby, które tam mieszkają odradzają próby obejścia prawa, ponieważ kraj jest tak niestabilny, i jest to bezprawny k--------k, czyli idealne środowisko do zrobienia wała ( ͡
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: właśnie widać jak się sprawdza w Kambodży to p---------e ruskiej onucy Patera i jego parówkowe biznesy. Są podatki, są zezwolenia, też sanepid jest, a na "paruweczkach" nie zarobi nic. Jedyna kasa jaką te kambodżańskie biznesmemy kiedykolwiek zarobiły pochodzi z żebrania od zamordystycznej cywilizacji "zachodu" i wyłudzania pieniędzy - wolnościowy raj to wegetacja i bieda.
  • Odpowiedz