Aktywne Wpisy

Wyaderny +538
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
Polasz +109
#ai #matematyka
źródło: temp_file2421253677876860117
Pobierz

Poł roku temu rozstałem się z moją dziewczyną w średnio dobrych relacjach ponieważ, to ona rozwaliła nasz związek. Podczas rozstania wytłumaczyłem jej, że zrywam kontakt do zera aby po prostu nie cierpieć, ale mimo wszystko nie mam do niej żalu i gdyby kiedyś potrzebowała pomocy, to niech wie, że jestem. Od tamtej pory przypadkowo spotkaliśmy się na mieście 2-3 razy gdzie powiedzieliśmy sobie tylko "cześć". Za każdym razem gdy się spotkaliśmy, to była w lekkim szoku i cały czas miałem wrażenie, że tak jakby oczekiwała, że się zatrzymam i pogadam. Od tamtej pory cały czas mam wrażenie, że wypytuje moich znajomych o moją osobą, co u mnie i czy kogoś mam. Nawet ostatnio jak byłem u kumpla gdzie jego kobiecie moja ex załatwiła pracę (i nadal razem pracują), to typ pytał mnie czy kogoś mam i czy się z kimś spotykam. Dla niepoznaki (tak mi się wydaje), zapytał czy mam kontakt z moją byłą co jest debilne, bo przecież sam mógł tego się dowiedzieć od swojej kobiety, która jest w stałym kontakcie z moją ex. Teraz, po pół roku moja ex odblokowała profil na ig gdzie dodała zdjęcie z cytatem, który jest prawdopodobnie skierowany do mnie. Wiem, że to dziecinne, ale znając ją wiem, że to jest typowo pod moją osobę. Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób aby wybadać temat czy ona coś kombinuje wobec mnie? Powoli jestem ku temu, że ona zapewne bada grunt i coś czuję, że się do mnie będzie niedługo chciała odezwać. Idzie to jakoś wyczuć? Sprawdzić? Jak to ma w czymś pomóc, to niestety, ale temu ziomkowi (w sumie znamy się całe życie) wygadałem się zaraz po rozstaniu, że jestem/byłem zakochany w mojej ex co zapewne powiedział swojej kobiecie a ona już przekazała pewnie info do mojej byłej. Moja ex do tej pory nikogo nie ma i nie miała a z tego co słyszałem, to tak postępują osoby jak dalej coś do kogoś czują i czekają na coś. Nie wiem. Proszę o poważne odpowiedzi, bo nie jest mi do śmiechu #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytaniedoeksperta #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie skupiaj się nad tym co ona, skup się na swoim życiu. Z jakiegoś powodu wam nie wyszło, nie bądź debilem popełniającym cały czas identyczny błąd i oczekującym innych rezultatów
Jak rozwaliła związek i nie przeprosiła za to, nie próbując nawet tego naprawić, to niech spada na drzewo.
Pewnie jakiś przystojniak wyr&$ i zostawił i przyszła refleksja, że jednak miała szczęście będąc z tobą.
A rynek randkowy jest jaki jest. Więc być może, będzie chciała wrócić.
@mirko_anonim: a coś to zmieni? Koniecznie chcesz być niekonsekwentny?
Zdecydowanie odradzam powrotu do tej samej rzeki, stare problemy błyskawicznie wracają i człowiek znowu przechodzi jeszcze szybciej do ponownego rozstania. Szkoda czasu i nerwów.
@mirko_anonim: Po co ten durny tekst do niej z tą pomocą?
Niech wie, żę ciebie NIE ma.
A nie, ze jesteś, nie dziwię się, że zerwała z cuckiem.
@mirko_anonim: po tym zdaniu przestałem czytać, potem wróciłem żeby doczytać bo zreflektowałem się, że sam kiedyś byłem mało roztropny. Nie jestem w tej dziedzinie dobrym doradcą zapewne, nie mam też dużego doświadczenia, ale wydaje mi się, że nie ma co się pakować w kobiece roller-coastery i gierki emocjonalne które większość z nich
@thorgoth: Właśnie staram się mocno skupić na swoim życiu od rozstania i bardzo dobrze mi szło. Trochę trenuję i nawet udało m isię zrobić życiową formę aż myślę nad zawodami kulturystycznymi, które będą we wrześniu. Po
@mirko_anonim: jeszcze nie zapomnij przeprosić że żyjesz
@mirko_anonim: aha, czyli dobrze wiesz skąd i dlaczego sie bierze twoje głupie podejście, a mimo to dalej popełniasz te same błedy i jeszcze zwalasz winę na mamę. prawda jest taka że ty po
@Sinuhe_95: Wskaż mi w którym momencie napisałem, że to ona zakończyła nasz związek, to Ci odpowiem. Jakbyś czytał ze zrozumieniem, to byś wiedział, że związek zakończyłem JA. Dlatego nie odpowiem Ci na to pytanie.
@mirko_anonim: bez sensu, moj ziomek był 7 lat z laską i się rozstali, bo lasce odwaliło. Gość znalazł nową miłość - 100 razy lepszy vibe, chłop odzył. Laska z dzieciakiem, ale wykształcona, pracująca, konkretna no i kumpel wziął ślub i ma z nią małego.
@mirko_anonim: słuchaj. jeśli nie jesteś totalnym przegrywem, to nie ważne czy byłbyś teraz dalej w związku, czy może singlem jak teraz: najważniejszą rzeczą o którą musisz dbać to twój mindset i szacunek do samego siebie. bez tego wszystko w twoim życiu będzie się walić.
co do sytuacji to może i ty zakończyłeś związek, ale często u takich facetów jak ty powód rozpadu związku jest również po ich stronie,