Aktywne Wpisy
Pandzia_art +194
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jacques-Pierre +524
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
#mikrokoksy
#sterydy
Dobre to na sen w mniejszych dawkach?
Jeszcze skoro siedzisz w temacie to zapytam czy używałeś cerebrolizyny? Albo czegoś podobnego? Z tego co widzę da radę to ogarnąć, ale trochę drogo wychodzi
@3k1m: nie używalem
Załatw sobie od razu 3 opakowania bo po 1 nie zobaczysz efektów (jak w moim przypadku)
Ale to na receptę chyba tylko? Widzialem, ze sa różne wielkości ampulek, i można zszywać od 2 ml do nawet 50 ml domięśniowo dziennie (nie wiem jak oni to wstrzykują aż tyle). Z internetu to taki cykl 4 tygodniowy wbijając 5 ml wyjdzie ponad 200 usd. Jakie efekty miałeś?
Tak na recepte, recepte możesz załatwić od miłych Panów z FB
50 ml to dożylnie w kroplówce
To widzę, że ładną marżę sobie liczą na stronach typy cosmic nootropics itp.
To jedno opakowanie co wziąłeś to ile łącznie? Z tego co czytałem na redditach to tam wszyscy mówili, że niby efekty jak z kosmosu po nawet kilku dniach. Dobrze przeczytać inną opinie na ten temat
Polecam GH w takich właśnie kosmetycznych ilościach. Ja różnice widziałem stosunkowo szybko. Teraz sobie działa w tle więc najpewniej przyzwyczaiłem się do tego że to sobie hula i tak jak z teściem-
Ten z endonica jest legitny? Słuchałem kiedyś podcastu na temat gh, gdzie jeden profesor wypowiadał się, że bodajże skraca telomery, i to jest chyba największy problem z GH. Jak się na to zapatrujesz? Chociaż dawki kosmetyczne nie powinny być aż tak problematyczne, bo przecież to endogenne składniki, z tymże z wiekiem spada produkcja.
Możesz jeszcze napisać co dokładnie zmieniło się we śnie? Jest dłuższy, czy po prostu bardziej regenerujący?
Sen nie jest dłuższy, bo też nie mam czasu żeby spać więcej. Mam te 6,5-7h przeznaczone na sen i to musi mi starczyć i o dziwo odkąd zacząłem bić GH starcza. Generalnie jestem w c--j wypoczęty. Dużo bardziej niż bez tego. Ten stan bycia wypoczętym z kolei rzutuje na moje samopoczucie w ciągu dnia. Mniej się spinasz o wszystko, z takich blahostek, to po wejsciu na
Ten koleś z kanału SCE TV (polski kanał) o tym mówił, że właśnie odmladza, ale kosztem skróconych telomerow.
To super wiadomość. Właśnie też chciałbym się wysypiać po tych 6.5/7 godzinach, a nie wystarcza mi to, mimo że się budzę i nie mogę spać. Testosteron mam 550-650, więc tu nie leży problem.
Sprawdzę tego endogenica, czy wysylaja do uk, bo tutaj znalazłem jakiegoś intex pharma w podobnej cenie, ale malo
No ja do tego wale 150 mg test enan e3d i zycko jest piękne. Mam pełna świadomość, że tak intensywne życie skraca jego długość, ale już jakiś czas temu zdecydowałem że wolę nieco krótsze życie ale przeżyte w jakimś tam komforcie niż długa wegetacje. Zresztą nie mam przekonania, czy życie w permanentnym stresie z c------m żarciem i w
No właśnie. Ja dosłownie czuje jak mnie niszczy brak snu. Znam ludzi co śpią po 4-5 godzin od dekad, bo mają w------e i wyglądają jakby im ktoś dioksyn dosypał do herbaty.
A miałeś niedobór wcześniej?