Wpis z mikrobloga

@Kasahara:
Jeszcze skoro siedzisz w temacie to zapytam czy używałeś cerebrolizyny? Albo czegoś podobnego? Z tego co widzę da radę to ogarnąć, ale trochę drogo wychodzi
  • Odpowiedz
@3k1m: Nie jest droga ale mało aptek ją ma więc czasami trzeba daleko jechać.

Załatw sobie od razu 3 opakowania bo po 1 nie zobaczysz efektów (jak w moim przypadku)
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf:
Ale to na receptę chyba tylko? Widzialem, ze sa różne wielkości ampulek, i można zszywać od 2 ml do nawet 50 ml domięśniowo dziennie (nie wiem jak oni to wstrzykują aż tyle). Z internetu to taki cykl 4 tygodniowy wbijając 5 ml wyjdzie ponad 200 usd. Jakie efekty miałeś?
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf:
To widzę, że ładną marżę sobie liczą na stronach typy cosmic nootropics itp.

To jedno opakowanie co wziąłeś to ile łącznie? Z tego co czytałem na redditach to tam wszyscy mówili, że niby efekty jak z kosmosu po nawet kilku dniach. Dobrze przeczytać inną opinie na ten temat
  • Odpowiedz
@3k1m GH w dawkach rzędu 2,5 iu dziennie jest zajebiste na poprawę komfortu życia. Bardziej wypoczęty i szczęśliwy chodzisz. 5 iu to już dawki podchodzace pod kulturystyczne/anaboliczne wykorzystanie środka i tam już trzeba uważać żeby sobie tarczycy nie r----------ć.

Polecam GH w takich właśnie kosmetycznych ilościach. Ja różnice widziałem stosunkowo szybko. Teraz sobie działa w tle więc najpewniej przyzwyczaiłem się do tego że to sobie hula i tak jak z teściem-
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka:
Ten z endonica jest legitny? Słuchałem kiedyś podcastu na temat gh, gdzie jeden profesor wypowiadał się, że bodajże skraca telomery, i to jest chyba największy problem z GH. Jak się na to zapatrujesz? Chociaż dawki kosmetyczne nie powinny być aż tak problematyczne, bo przecież to endogenne składniki, z tymże z wiekiem spada produkcja.

Możesz jeszcze napisać co dokładnie zmieniło się we śnie? Jest dłuższy, czy po prostu bardziej regenerujący?
  • Odpowiedz
@3k1m ja mam właśnie endogenica.

Sen nie jest dłuższy, bo też nie mam czasu żeby spać więcej. Mam te 6,5-7h przeznaczone na sen i to musi mi starczyć i o dziwo odkąd zacząłem bić GH starcza. Generalnie jestem w c--j wypoczęty. Dużo bardziej niż bez tego. Ten stan bycia wypoczętym z kolei rzutuje na moje samopoczucie w ciągu dnia. Mniej się spinasz o wszystko, z takich blahostek, to po wejsciu na
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka:
Ten koleś z kanału SCE TV (polski kanał) o tym mówił, że właśnie odmladza, ale kosztem skróconych telomerow.

To super wiadomość. Właśnie też chciałbym się wysypiać po tych 6.5/7 godzinach, a nie wystarcza mi to, mimo że się budzę i nie mogę spać. Testosteron mam 550-650, więc tu nie leży problem.

Sprawdzę tego endogenica, czy wysylaja do uk, bo tutaj znalazłem jakiegoś intex pharma w podobnej cenie, ale malo
  • Odpowiedz
@3k1m nie wypowiem się, bo nie oglądałem, więc trochę byłoby to p---------e potłuczonego.

No ja do tego wale 150 mg test enan e3d i zycko jest piękne. Mam pełna świadomość, że tak intensywne życie skraca jego długość, ale już jakiś czas temu zdecydowałem że wolę nieco krótsze życie ale przeżyte w jakimś tam komforcie niż długa wegetacje. Zresztą nie mam przekonania, czy życie w permanentnym stresie z c------m żarciem i w
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka:
No właśnie. Ja dosłownie czuje jak mnie niszczy brak snu. Znam ludzi co śpią po 4-5 godzin od dekad, bo mają w------e i wyglądają jakby im ktoś dioksyn dosypał do herbaty.
  • Odpowiedz
@3k1m też chodziłem wiecznie nie wyspany, okropne uczucie i ten brak skupienia na czymkolwiek bo moje myśli uciekły tylko do "łóżka" - na szczęście przyszlo rozwiązanie w ampułce. 150mg teścia tygodniowo i życie znów stało się łatwe i pełne energii !
  • Odpowiedz