Postać karła odrzucającego tłumy chętnych na niego dziewczyn jest jeszcze głupsza i jeszcze bardziej nie-istniejąca niż popularny swego czasu karzeł-ruchacz. Dlaczego niektórzy nie mogą po prostu przyznać oczywistości że niski wzrost u faceta to gigantyczny minus do atrakcyjności tylko muszą wymyślać takie bajeczki? #przegryw #wzrostpill #zwiazki #wzrost
@Cierniostwor no ale taka jest prawda, znam wielu niskich kolesi, co mają dziewczyny i są w związkach. No ale wykopkom jest wygodnie zwalić winę za wszystko na niski wzrost albo linię szczęki, bo na to nie mają wpływu. A to, że mają wpływ na 2137 innych aspektów to tam c--j xd
@Cierniostwor no ale taka jest prawda, znam wielu niskich kolesi, co mają dziewczyny i są w związkach. No ale wykopkom jest wygodnie zwalić winę za wszystko na niski wzrost albo linię szczęki, bo na to nie mają wpływu. A to, że mają wpływ na 2137 innych aspektów to tam #!$%@? xd
To że niscy są w związkach nie znaczy że mają o wiele trudniej na rynku matrymonialnym. To tak
@nieocenzurowany88 ale wzrost jest tym najważniejszym w dodatku nie ma wielu facetów o wzroście przeciętnej laski a ta twierdzi że zna takich wielu. Śmierdzi na kilometr
@Cierniostwor: "muszą mieć niższą od siebie" xDDD Nie mogę, przecież to poziom oddziału zamkniętego xD Już widzę jak wzrostaczki 180cm ustawiają się w kolejce do Mirka 170cm (albo i niżej).
@Cierniostwor: ale Juleczka ma trochę racji, moja obecna dziewczyna jak się nie znaliśmy spotykała się z niższym chłopem, ona ma ok. 176cm wzrostu a on miał z 170cm, chłop najpierw kłamał na tinderze że ma 185 wzrostu a potem jak się spotkali kilka razy i jechali tramwajem to chłop się pytał czy by mogła usiąść albo się po prostu obniżyć na nogach żeby byli tego samego wzrostu a jak raz
@Cierniostwor: mi rozowe czesto mowia ze maja f----z wysokich chlopow i dlatego mam u nich +x do oceny. Od liceum w sumie zagadywaly mnie za sam wzrost bo top 3 najwyzszych uczniów
no ale taka jest prawda, znam wielu niskich kolesi, co mają dziewczyny i są w związkach
@nieocenzurowany88: A co dla ciebie znaczy niski? Bo dla jednego to będzie 165, dla innego 178. Pytam z ciekawości, bo mam 160 i nie wiem który z 2137 aspektów poprawić.
@Cierniostwor: mają trudniej - tak, ale ja to już nie mogę czytać tego wykopowego biadolenia o wzrost. Najlepsi to i tak są agenci, co twierdzą, że nie mają dziewczyny tylko i wyłącznie przez wzrost. Albo lepiej, mając poniżej 180 cm wzrostu nie da się nikogo znaleźć. Przecież takie p---------e, to można obalić w 5 minut wychodząc na miasto. Zresztą na #przegryw już było paru gości, którzy niby byli
Dlaczego niektórzy nie mogą po prostu przyznać oczywistości że niski wzrost u faceta to gigantyczny minus do atrakcyjności tylko muszą wymyślać takie bajeczki?
@Cierniostwor: Ponieważ ich schemat myślenia jest taki, że świat relatywnie uporządkowany i w miarę fair dla każdego, a jak ktoś uważa że nie to musi tak być malkontentem.
@kinkykylie: Podejrzewam, że byś cały dzień chodził po mieście i nie znalazłbyś faceta z zakresu 1.6-1.65 (bo to jest niski, nie 1.75) z kobietą pod ręką. Przy jakimś mega farcie, może jedną taką parę, ale to nie potwierdzałoby zupełnie niczego.
#przegryw #wzrostpill #zwiazki #wzrost
@nieocenzurowany88: No to wymieniaj.
To że niscy są w związkach nie znaczy że mają o wiele trudniej na rynku matrymonialnym. To tak
Pasek od spodni!
@nieocenzurowany88: A co dla ciebie znaczy niski? Bo dla jednego to będzie 165, dla innego 178. Pytam z ciekawości, bo mam 160 i nie wiem który z 2137 aspektów poprawić.
@Cierniostwor: Ponieważ ich schemat myślenia jest taki, że świat relatywnie uporządkowany i w miarę fair dla każdego, a jak ktoś uważa że nie to musi tak być malkontentem.
@nieocenzurowany88: Czekałem na ten argument. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kinkykylie: Podejrzewam, że byś cały dzień chodził po mieście i nie znalazłbyś faceta z zakresu 1.6-1.65 (bo to jest niski, nie 1.75) z kobietą pod ręką. Przy jakimś mega farcie, może jedną taką parę, ale to nie potwierdzałoby zupełnie niczego.