Aktywne Wpisy

Może ktoś wytłumaczyć takiemu nieukowi jak ja, dlaczego obecnie rakiety płoną moment po starcie, jeśli w przeszłości udało się wysłać ludzi na księżyc? Co tak naprawdę chcemy osiągnąć? Pamiętam z dzieciństwa jak w Teleekspresie mówili, że jakaś babcia leci na Marsa, jednak brak informacji, aby taka misja miała się kiedykolwiek odbyć. #kosmos #spacex #musk #nasa #rakiety

JamesJoyce +3
#programista15k #programowanie #pracait #zdrowiepsychiczne #depresja
Kiedyś, z rok temu na spotkaniu z ludźmi z firmy 2 osoby powiedziały mi, że regularnie lecą na benzo przez pracę. Że mają bezsenność, brak poczucia sensu i lęk, którego nie potrafią wyjaśnić. Boją się nawet, jak pracują zdanie o wystarczy usiąść przed kompem. Jak częste jest to waszym zdaniem? I co powoduje takie problemy?
Kiedyś, z rok temu na spotkaniu z ludźmi z firmy 2 osoby powiedziały mi, że regularnie lecą na benzo przez pracę. Że mają bezsenność, brak poczucia sensu i lęk, którego nie potrafią wyjaśnić. Boją się nawet, jak pracują zdanie o wystarczy usiąść przed kompem. Jak częste jest to waszym zdaniem? I co powoduje takie problemy?
@POPCORN-KERNAL
Można zapytać dlaczego wpis o spolszczeniu Fallouta Et Tu spadł z rowerka, projekt upadł?
IMO olej troli, bo zawsze się jacyś znajdą...
No cóż będę grał że słownikiem ¯\(ツ)/¯
https://drive.google.com/drive/folders/1g4EbYvV9dXs8G5ju7ppetdqwnIiSeR1o
;)
Ja chyba zostanę przy eng, ponieważ w 'aktualne błędy' jest
Almost all prior community mods and patches are rolled into Fixt.
Fixes 150+ bugs still present in the most recent official patches and unofficial fan patches.
Adds 170+ features to the game.
Has a customizable, modular installer that allows features such as changing invasions and endgame timers, enabling brand-new