Wpis z mikrobloga

@bellacavem: Jest w tym poście dwa słowa nieprawilne, ale po starej znajomości i za ogólny wydźwięk postu nie POwiadomię szanownej, uczciwej, rzetelnej, godnej i sprawiedliwej moderacji. Sheriff Czika w 5 dni zaprowadził porządek, jakiego nie było tu nawet w erze zgłaszania na dwa telefony przez Stalkomira. Nie mam zamiaru ani ambicji ingerować poza sprawy dotyczące dobrego imienia lejdi Marioli. Tych 4 strąconych hejterów w pełni na to zasłużyło, o czym
  • Odpowiedz
  • 0
@dzidek_nowak: potrzebne mnie te jakieś wyniki jak Krzysiowi nowa lodówka.Ale wrzucaj Pan co chcesz , chwalić się wyświetleniami, sypukcjami rzecz godna i okuratna w tym fekalnym universum. Jeszcze lepiej jest coś wrzucić a potem schować albo usunąć , wtedy to jest już debesta. Jak tu wyżej ten CzikaKiri, znowu nakłamał , zmanipulował pewnikiem - nawet przeczytać nie zdążyłem i już do hoboka ukrył.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzidek_nowak: jaki tam komik .Troluje sobie a niektórzy myślą że on latex wysokiej szarży. Ale przynajmniej wesoło z nim, no i szacun ma ode mnie za wytrwałe bronienie zbrukanej czci maryjoli.
  • Odpowiedz