Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Patrzę na dzisiejszy tag i nie wierzę. Kto wrzucił oszpecone zdjęcie maryjoli i po co ? Ona nie karana sądownie, żeby przepaskę jej fundować na oczy. I to jeszcze przy ankiecie o pukanku .To może i stukać ją przez majtki , tak? Tak się nie robi się. I co to za moda na jakieś szyfry, pisanie wspak? Zacznijcie jeszcze braillem pisać. Ładnie Was tu szeryf Czika poustawiał , cykory. o jejku jejku, konto zbanujo a banuj w p---u. Nowe się założy. Antylateksowi , wielce elitarni. Do wpisywania na czarną listę pierwsi i trzymania dzióbków na kłódkę też pierwsi. Wy chcieli srawkowi kanał zrzucić z rowerka ???? #patostreamy
bellacavem - #kononowicz 
Patrzę na dzisiejszy tag i nie wierzę.  Kto wrzucił oszpeco...

źródło: 1000002790

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bellacavem: Jest w tym poście dwa słowa nieprawilne, ale po starej znajomości i za ogólny wydźwięk postu nie POwiadomię szanownej, uczciwej, rzetelnej, godnej i sprawiedliwej moderacji. Sheriff Czika w 5 dni zaprowadził porządek, jakiego nie było tu nawet w erze zgłaszania na dwa telefony przez Stalkomira. Nie mam zamiaru ani ambicji ingerować poza sprawy dotyczące dobrego imienia lejdi Marioli. Tych 4 strąconych hejterów w pełni na to zasłużyło, o czym
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: pukanko i stukanko się nie podoba się? Wykastrowali Ciebie czy przecwelili ? Po cholerę ludzie tu wchodzą skoro boją się pisać? Co to Korea jakaś albo bombas w którym trzeba się nitrem naćpać dla odwagi ? I się nie tłumacz mi się tu ,że zasłużyli sobie na bany. Od początku pisałem Tobie, że mnie to wali - ja tu sobie jaja robię ,czasem ktoś podeśle fajne info, filmik prehistoryczny.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzidek_nowak: potrzebne mnie te jakieś wyniki jak Krzysiowi nowa lodówka.Ale wrzucaj Pan co chcesz , chwalić się wyświetleniami, sypukcjami rzecz godna i okuratna w tym fekalnym universum. Jeszcze lepiej jest coś wrzucić a potem schować albo usunąć , wtedy to jest już debesta. Jak tu wyżej ten CzikaKiri, znowu nakłamał , zmanipulował pewnikiem - nawet przeczytać nie zdążyłem i już do hoboka ukrył.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzidek_nowak: jaki tam komik .Troluje sobie a niektórzy myślą że on latex wysokiej szarży. Ale przynajmniej wesoło z nim, no i szacun ma ode mnie za wytrwałe bronienie zbrukanej czci maryjoli.
  • Odpowiedz