Aktywne Wpisy
nowszyja +817
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

GrimesZbrodniarz +339
Upadek Discovery Chanel i podobnych kanałów można porównać do spalenia biblioteki Aleksandryjskiej - taka strata dla ludzkości (╯︵╰,)
#nauka
#nauka
źródło: 1000083770
Pobierz

No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację bezcenny. Zaczęli krzyczeć, że to bezczelność, bo czekają tutaj od rana.
Sry ale ja mam płacone za 7h i 35 minut i nie będę robił za darmo w czynie społecznym.
Szanuje swój prywatny czas, umówiony byłem do kina. Odbiłem kartę na wyjściu ze szpitala i do widzenia.
Niech sobie piszą skargi.
#praca #szpital #zdrowie #leczenie #lekarze #praca #pracbaza #korpo
Są doskonale świadomi sytuacji tylko liczą, że frajerzy będą siedzieć i za darmo pracować.
No ale reprezentujesz biedę umysłową to tak bywa.
Wiadomo, lekarz z powołania to taki co pracuje za półdarmo i poświęca swoje życie prywatne, żeby czytać w internecie że jest nikim xD
Winy trzeba szukać w ludziach, którzy tak ten system zaprojektowali i go takim utrzymują, bo im pasuje, a nie szeregowych pracownikach. Może dzięki takiemu zachowaniu jak u OPa kierownictwo zamiast zgarniać $$$ dla siebie, zatrudni kolejnego pracownika, żeby praca szła lepiej i wydajniej? Hahah... ale
@Pan_Szeryf: Nie, to jest nadal wina dyrekcji. Pacjent to nie jest długopis do skręcenia, że da się wyliczyć ile każdy zajmie. 10 minut to czasem trwa wyciąganie od pacjenta z czym przyszedł (szczególnie starsze osoby, których będzie tylko co raz więcej).
Ostatnie czego chcesz jako pacjent to by lekarz dbał tylko o to
Umiejętności się ceni. Ja jestem lekarzem przedsiębiorcą i moim celem jest zarobienie jak największej ilości gotówki wykonując zabiegi a wolny rynek zweryfikuje.
To lepiej, ja jako lekarz płacę składki większe niż 90% ludzi a ich nawet nie potrzebuję bo jak coś to o konsultację poproszę kolegę ze szpitala, albo sam
@mayek: Przecież maszyniści i motorniczowie właśnie tak robią XD
XDDDDDD
@gracilis: jak jest późno to mogą odwołać, ale nikt od stołu w trakcie nie odejdzie bo mu się czas pracy skończył xD