Aktywne Wpisy

wojtek-polki +127
Czyli mężczyzna który:
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
źródło: temp_file1429150910024872164
Pobierz
wfyokyga +12
W sypialni na P

No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację bezcenny. Zaczęli krzyczeć, że to bezczelność, bo czekają tutaj od rana.
Sry ale ja mam płacone za 7h i 35 minut i nie będę robił za darmo w czynie społecznym.
Szanuje swój prywatny czas, umówiony byłem do kina. Odbiłem kartę na wyjściu ze szpitala i do widzenia.
Niech sobie piszą skargi.
#praca #szpital #zdrowie #leczenie #lekarze #praca #pracbaza #korpo
@katana55: Powołanie to u księdza. Wiesz, że lekarza też obowiązują godziny pracy? Nawet kasjerkę w MCu zdejmą w trakcie obsługi klienta kiedy przekroczy czas pracy, a ty chcesz, żeby lekarz pracował poza godzinami.
nie bez przyczyny nazywa się to OCHRONA zdrowia a nie SŁUŻBA, służbę to zatrudniam sobie za zarobione pieniądze i gwarantuję ci że kosztuje sporo więcej niż te bieda stawki które placisz na nfz xD
Stare baby straciłyby ulubione hobby, którym jest przesiadywanie całymi dniami w szpitalu/przychodni. Kto to widzioł tak przyjść i od razu do gabinetu. To trzeba na spokojnie.
@gracilis: Też bym tak robił. Nie ma co ponosić negatywnych skutków słabej organizacji jeśli nie ma się na nią wpływu. A pomyśl jakie larum by było,
https://wykop.pl/wpis/76578255/pracuje-sobie-w-szpitalu-jako-ratownik-medyczny-i-
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w karetce, dojeżdżamy do poszkodowanego o 14.34 i mówię,
@Pan_Szeryf: i to pojęcie nie istnieje, bo to jest teraz ochrona zdrowia