Wpis z mikrobloga

#famemma troszkę mi się nudziło i szukałem koszulki, którą Załęcki miał na wczorajszej konfie, bo wiadomo za Gucci nie ma c---a w dupe. Nigdzie nie znalazłem tego modelu… co się okazało… szukałem w złej kategorii! Szukałem w męskich! Znalazłem ten model tylko w Harrodsie, w damskich :) https://www.harrods.com/en-gb/shopping/gucci-firenze-1921-t-shirt-21756301

Oczywiście koszulka P’d’enisa z pandusi, ale przynajmniej damska jak ostatnio spodenki xD ale ten chłop to chodząca porażka.

Zoom na koszulkę z yt + porównanie z ori
rovi - #famemma troszkę mi się nudziło i szukałem koszulki, którą Załęcki miał na wcz...

źródło: image_picker_6F7397C2-832F-46E0-B299-4786B90C5246-81367-00000F48D57B9D26

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Tabasco666 no Denisek raczej zapłacił jakieś 80zl z przesyłką jak mniemam :)

Żeby nie było - nie szukałem, żeby kupić - raczej żeby udowodnić, że to p-----a :)
  • Odpowiedz
Ciężko ocenić jakość haftu po filmie na youtube z c------m bitrate, ale no damskie i frajerskie się nie liczą przecież nie?
  • Odpowiedz
@rovi: kiedy wy się nauczycie że nie każdy kto nosi ciuchy z dużym logo to od razu znaczy że kupił lewiznę. Dobrze wiemy że akurat go stać bez problemu. Mógł też dostać te koszulkę od swojego chłopaka lub dziewczyny
  • Odpowiedz