Wpis z mikrobloga

@Lardor: generalnie cała okolica w obrębie rzek Serafy i Drwinki (to już bardziej Prokocim). Aktualnie w TV o nas mowią. Parę lat temu przyjechał Pinokio czy tam inny Duda (już nie pamiętam jakie wybory się zbliżały) zachwalać zbiornik retencyjny, a dzień później znów całą okolicę Bieżanowskiej zalało xD
karokrakow - @Lardor: generalnie cała okolica w obrębie rzek Serafy i Drwinki (to już...

źródło: IMG_20240604_152116

Pobierz
  • Odpowiedz
@r5678: Od początku tu były problemy od powstania tego osiedla. Gadałem z gościem co pracował przy tym osiedlu i mówił że tam gdzie jest Wielicka 82 była sadzawka XD. Tu się zlewa cała woda z okolicy. Osiedle powstało jakoś '60 '70
  • Odpowiedz
@karokrakow: @Lardor Pamiętam tę ulewę bo akurat mnie złapała tak, że zdążyłem tylko dobiec do lokalnej mordowni, gdzie sobie siadłem na piwie :D ale serio nie pamiętam żeby cokolwiek było zalane. Nowa Huta jest wysoko przecież, popatrzcie jaka jest skarpa w stronę łąk chociażby.
  • Odpowiedz
  • 0
@vateras131 jest do sprzedania za 739 k na parterze. Ale czekaj nie gadaj może się spotkaliśmy, bo w trakcie kiedy wynajmowałem właśnie to mieszkanie o którym wspominam to ludzie przychodzili z agentką oglądać rok temu.
Wtedy chyba było 500 k za nie.
  • Odpowiedz