Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@notakk krol kaczorek najwieksze dymy zrobil jak puscil muzyczke z telefony, albo nazwal guzika mortadela nie moglem wytrzymać ze śmiechu wtedy
  • Odpowiedz
@Cztero0404 ale trzeba też mieć psyche żeby lecieć z nimi wszystkimi jak ze szmatami xD chlop odpala grube rzeczy na swoich przeciwników, od kiedy ruszyło kolabo z wykopem to ilość pogróżek/wyzwisk, które dostał Natan pewnie w tysiącach już możemy liczyć, więc to też nie jest tak, że wystarczy tam być nazwać ich cwelami i masz samozaoranie w ich wykonaniu, bez psychy nie pociągniesz czegoś takiego
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli: Przepraszam, ale nie mogę się z tobą zgodzić w tej kwestii. Śmiem twierdzić, że to nie Natan ma taką niesamowitą psychę a po prostu reszta jest takimi ciotami, z resztą nawet tutaj na wykopie pamiętam jak kiedyś punktowałem i wyśmiewałem zachowanie Denisa to niektórzy zesrani byli.
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli: Przepraszam x2, ale tak poza tym to ja się Natanowi nie dziwię. Kim jest jakiś Szachta lub Denis mówiący mu, że on nie może chodzić normalnie po mieście bo dostanie ''od normalnych chłopaków'' czy jakiś Gracjan który mówi, że mu nie wolno zadawać pytań i cały czas gada o zasadach i charakterze nie mając o tym pojęcia totalnie żadnego tak naprawdę. Te wszystkie prawilniaki pseudo to są błazny które
  • Odpowiedz
@Cztero0404 no tak, zgodzę się z większością tego co napisałeś, ale rozbijamy się o fundamentalna rzecz tutaj. To nie jest tak, że taki denis jest zupełnie niegroźny, kiedy podczas twojej walki wpada po Ciebie kilkadziesiąt osób z wrogiego klubu podczas gali, kiedy chuligani z Gdańska przyjeżdżają do Torunia i konkretnie Ty jesteś na ich celowniku to na takie rzeczy trzeba sobie zapracować i nie zrobisz tego napinaniem się przez instagrama, tylko
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli: Ziomek, wiesz co? Może ja też mam generalnie trochę do tego inne podejście bo trochę w życiu tych wielkich ''gangsterów'' zabijaków osiedlowych naprawdę przerobiłem i to jest wypisz wymaluj wszystko 1:1 jakby byli wadliwą partią która zjechała z taśmy w fabryce.
  • Odpowiedz
@jajmun: No Ćpatan najwieksze dymy zrobił jak szminką sie pomalował, albo jak za kazdym jednym razem zasłania sie za 7 ochroniarzami, albo jak wszystko co robi bierze z wykopu inaczej by nie istnaił. Kaczor to samograj, nie kalkuluje, krzesła latały i nie patrzył gdzie, sam jest sobie paniem, zadymiarzem i robi to milion razy niez ten sztuczny przećpany Szmatan ktory bierze kazda jedna rzecz z wykopu. A no i przede
  • Odpowiedz