Wpis z mikrobloga

które drużyny spadną w przyszłym sezonie ekstraklasy? jak dla mnie Puszcza Niepołomice bo to najbiedniejszy klub który już w tym sezonie otarł się o śmierć, Radomiak Radom bo po prostu jest tam za duży chaos i w końcu się doigrają i GKS Katowice jest również opcja że spadnie Motor ale tam jest szansa na jakieś ciekawe wzmocnienia ze względu na właściciela więc wybieram GKS Katowice xd

#ekstraklasa #pytanie #pilkanozna #polskapilka
morgiel - które drużyny spadną w przyszłym sezonie ekstraklasy? jak dla mnie Puszcza ...

źródło: 3utikjf4yyx1iudpsk2mo5vpubhjdy5w

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@morgiel Stal Mielec jeśli PGE się wycofa ze sponsorowania tej drużyny, a może, bo tego sponsora załatwił im Poręba - rodowity mielczanin i zapalony kibic tego klubu. Teraz zmieniła się władza.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ludzik90: też myślałem nad Cracovią xd przez tą śmierć właściciela ten sezon im nie poszedł, dużo zależy kto tam teraz przejmie stery i czy mają w ogóle jakiś koncept na to :d
@varres niech spada ten kto jest słaby xd ale fakt obecnie jedyny biedak co źle im wróży bo Ekstraklasa w tym sezonie będzie silniejsza weszła Lechia która raczej zagości na dłużej i kandydatem do spadku nie jest
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin: Stal Mielec to co sezon jest kandydatem do spadku xD to jak z końcem świata u Jehowych przeżyłem już tyle bankructw i problemów finansowych Stali że się na to nie nabiorę po raz kolejny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@morgiel: Ciężko powiedzieć, zwłaszcza, że jesteśmy przed okienkiem transferowym i jest dużo kandydatów:
-Cracovia - rozmawiam czasem z kibicami to tam jest depresja, a ich nowy prezes tylko macha szabelką na twitterze;
-GKS - beniaminek, nie mają jakiegoś mocnego składu;
-Korona - może być powtórka z tego sezonu, walka do samego końca o utrzymanie;
-Motor - to samo co GKS;
-Puszcza - mają dobrego trenera, ale jak już teraz otarli się
  • Odpowiedz
@morgiel bo zawsze było PGE i hajs z tej firmy, teraz jak tego zabraknie to ciężko będzie znaleźć równie bogatego sponsora, który lekką ręką będzie wydawał kasę na grę w ekstraklasie. Co do Motoru wielka niewiadoma, może być nawet polskim RB Lipsk, a równie dobrze może polecieć skąd przyszli, wszystko zależy od posunięć właściciela i transferów.
  • Odpowiedz
  • 1
@yourgrandma: to prawda to okienko transferowe dla takiego Motoru co 2 lata temu w 2 lidze był zadecyduje czy w ogóle mają tu co szukać, więc lepiej niech sięgają do portfela xd
  • Odpowiedz
@galicjanin: jak masz pisać głupoty to chociaż z sensem. Umowa kończy się z PZU, z PGE do końca przyszłego sezonu jest. Tomasz Poręba nie jest rodowitym mielczaninem. Stal Mielec jako jeden z niewielu klubów zanotował zysk...
  • Odpowiedz