Aktywne Wpisy

anoysath +879

picasssss1 +91
Remember o co będziesz walczyć.
Ale pamiętaj są ważne rzeczy które usłyszysz jeżeli tutaj się wyzalisz i one utwierdzą cię w tym że to jest dobre i tak ma być.
"Bank ponosi ryzyko"
"Załuż swuj bank jak ci się nie podoba i pożyczaj"
"Każdy nadpłaca i spłaca kredyt w 6 miesiecy"
Ale pamiętaj są ważne rzeczy które usłyszysz jeżeli tutaj się wyzalisz i one utwierdzą cię w tym że to jest dobre i tak ma być.
"Bank ponosi ryzyko"
"Załuż swuj bank jak ci się nie podoba i pożyczaj"
"Każdy nadpłaca i spłaca kredyt w 6 miesiecy"

źródło: IMG_20250328_153355
Pobierz
#drogi #autostradypolska #gddkia #wroclaw #praga #polskiedrogi
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-01 174111
Pobierzhttps://www.gov.pl/web/gddkia/przygotowanie-drog-krajowych---mapa-pdf
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-01 180041
Pobierz@Wozyack: Przeczytałeś mój post w ogóle? Przecież pisałem o tym na końcu. Poza tym po co dublować drogę jak można było skrócić nawet przebieg S3 i zaoszczędzić podwójnie na budowie.
Ale też jest to moim zdaniem jeden z większych potworków infrastrukturalnych w Polsce. Porównywalne z absurdalnym prasowaniem S51 pod Olsztynem które patologizuje na wieki dojazd z Gdańska. No i planowany trójkąt dróg S61 i S8 który nie umożliwia
@Kolsky: Przeczytałem i sprostowałem, że to nie tyle zwykły łącznik, ile przedłużenie S5. Dodam, że wynikłe przez decyzję o poprowadzeniu rozbudowanej A4 po obecnym śladzie.
źródło: Screenshot_20240601_182814_Opera
Pobierz@Wozyack: bez względu na wybór wariantu A4 (obecnie dalej się zastanawiają czy jednak poprzedni rząd nie przesadził) przebieg S5 wyglądałby mniej więcej tak samo