Aktywne Wpisy
Jaka jest wasza najlepsza potrawa/danie które możecie jeść praktycznie o każdej porze dnia i kilka dni po sobie?
Jestem_Tutaj +6
Ala mie na śledzia naszło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) 1:30 a ja żre śledzie po kaszubsku no kto to widzioł
Panowie jest sprawa. Mam 32 lata, mój teść jest w okolicach 350 ng/dl a lekarze nie widzą problemu, bo przecież mieści się w widełkach xd
Badałem przez rok chyba wszystko, byłem u najlepszych endo w krk, ale żaden nie chce mi przepisać recepty. Czarny rynek mnie nie interesuje, chcę być prowadzony przez lekarza. Generalnie chodziłem do endo, bo myślałem, że mam jakiś problem z przysadką. Mam wynik sprzed 11 lat, gdzie teść wynosił 831 ng/dl, literatura medyczna mówi, że spadek to ok. 1-2% rocznie, a ja w 10 lat straciłem ponad 50%. Rezonans głowy, przysadki, usg jąder, badania krwi (hormony, morfologia itd.) i lekarze nie widzą problemu xd Nie wiem, czy mam wprost powiedzieć, że chcę trt (nie typowa b---a) i szukać aż znajdę kogoś chętnego do współpracy? Mam prywatne ubezpieczenie, mogę nawet codziennie zamawiać teleporady, tylko nie wiem jak z nimi gadać. Poza tym ewidentnym spadkiem 'na papierze' czuję się również gorzej psychicznie, wolniej się regeneruje, mam mniejsze libido itd. Wg lekarzy to normalne, bo przecież nie mam już 20 lat XD Może ktoś ma do polecenia jakiegoś ogarniętego androloga/endo w tym temacie? Nie musi być z krk o ile jest możliwa teleporada.
#mikrokoksy #silownia #trt #sterydy #sport
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Szczególnie ci endokrynolodzy… jak się z Tobą nie zgadzają to widać gołym okiem, że nie są „ogarnięci”, wiadomo.
Nawet wyczytałeś coś w literaturze medycznej co pasuje do Twojej narracji; nie to co uczący się medycyny latami.
Już próbowałeś? U siebie widzę, że podwyższenie poziomu teścia jest bardzo wymagające
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta