Aktywne Wpisy
Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
ruskizydek +4
A tutaj film (nie próbujcie tego cenzorować, już #!$%@?ło 99999 backupów w internecie)
https://x.com/Hartes_Geld/status/1796487511029764549?t=g_EEHrMBWV-epE0pr7M7tg
https://img-comment-fun.9cache.com/media/a84LdDO/aNR9GRJw_700wv_0.mp4
#bekazlewactwa
czy z pakistanu przywiozl
w usa to by sito z niego zrobili a tu jeszcez.... eh taki to swiat w europie.
w polsce by pewnie do tej pory go nie znalezli
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ależ oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby poza aferą wizową nie nawydawali dziesiątek tysięcy zezwoleń na pracę.
@wstanczyk: to już jest nudne z tymi rzekomo lewymi wizami.
Żadnych procesów, żadnych wyroków, a wy dalej swoje.
@Fingolfin89 kolejny pisowiec, który nie czyta portali informacyjnych od początku roku
@Fingolfin89: mam nadzieje że jeszcze będziesz miał konto żebym mógł Cię zawołać
Partia debili, popieranych przez debili
@XanderPLXE: dziesiątek?! Miliardów!!! Wiem co mówię, bo czytałem w wyborczej, a to najrzetelniejsze źródło informacji!