Wpis z mikrobloga

Mircy, nazbierało mi się całkiem sporo zaległego urlopu i muszę do wykorzystać. Nie mam specjalnego doświadczenia w podróżach i nie za bardzo wiem jak się za to wszystko zabrać plany bookingi, loty, waluty, zwiedzanie etc. Co rzeczywiście warto zobaczyć, a co jest zagranicznymi "Krupówkami" że szkoda czasu i kasy.
Niestety nie bardzo mam z kim jechać i cała organizacja na mojej głowie, a bez wcześniejszych doświadczeń, deczko niepewnie się z tym czuję.

Zarzućcie proszę jakieś gotowce warte polecenia lub blogi z planami wyjazdu, zwiedzania etc. (tak wiem biura podróży, ale to rozwiązanie w ostateczności) bo przyjdzie mi przepalić kilkadziesiąt dni urlopu siedząc w domu :(

#podroze #podrozujzwykopem
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skruszony: myślę, że na dobry początek zawsze dobrym wyborem jest Rzym. Miasto jest absolutnie przepiękne, możesz zobaczyć na własne oczy wszystko, o czym uczyłeś się w szkole. Wybór biletów tanich lini w korzystnych cenach jest spory. Jak kupisz bilety to szukaj na bookingu noclegów i gotowe. Do tego na różnych blogach masz mnóstwo polecajek i rad co jak zwiedzić.
  • Odpowiedz